André Rieu koncert 2016-ban Budapesten az Arénában - Jegyvásárlás itt!


André Rieu koncert 2016-ban Budapesten az Arénában - Jegyvásárlás itt!

Kelt: 2015.09.04 kovacsad

André Rieu koncert 2016-ban Budapesten az Arénában - Jegyvásárlás itt! André Rieu 2016. május 19-én a Papp László Sportarénában ismét lágy dallamokkal fogja a vendégüllátni a budapesti közönséget.

A Keringő királyát André Rieut már jól ismeri a magyar közönség, hiszen már szinte állandó véndége a budapesti Arénának. A több mint 40 millió eladott CD és DVD; a 411-szeres platina- és 171-szeres aranyminősítés; a több mint 1,6 millió Facebook-rajongó magáért beszél: André Rieu továbbra is korunk Keringőkirálya

André Rieu 2016. május 19-én a Papp László Sportarénában ismét lágy dallamokkal fogja a vendégüllátni a budapesti közönséget.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

André Rieu a legkedveltebb Strauss melódiák mellett feldolgozta már az legendás ABBA dalait is és minden alkalommal képes valami újjal előrukkolni. Az évente több mint 600 000 nézőt vonzó koncertsorozat annyira nagyszabású, hogy Rieu rendre bekerül turnéival a Billboard Tours Top 25-ös listájára, olyan pop-rock sztárok közé, mint Cher, a Depeche Mode, Bon Jovi, Miley Cyrus vagy Elton John – ezzel is bizonyítva, hogy a klasszikus zene bizony tömegeket képes megmozgatni.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Shrek musical Budapesten 2016-ban - Jegyek az Aréna előadásra itt!
Magyarországon is bemutatják a legendás Broadway musicalt - 2016 májusában Szente Vajk rendezésében lesz látható a Papp László Budapest Sportarénában.
Suttógók lovas show Monty Robertssel 2018-ban a Budapest Sportarénában - Jegyek itt!
A Suttogók lovas show 2018. december 1-2-én Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendezésre. Fellép Monty Roberts, Lorenzo és Pignon valamint a Nemzeti Lovas Díszegység.
Il Volo Budapesten a Sportarénában - Jegyek a 2018-as koncertre itt!
Az Il Volo 2018. december 10-én a Papp László Budapest Sportarénában lesz látható és hallható! Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x