André Rieu koncert 2016-ban Budapesten az Arénában - Jegyvásárlás itt!

Kelt: 2015.09.04 kovacsad

André Rieu koncert 2016-ban Budapesten az Arénában - Jegyvásárlás itt! André Rieu 2016. május 19-én a Papp László Sportarénában ismét lágy dallamokkal fogja a vendégüllátni a budapesti közönséget.

A Keringő királyát André Rieut már jól ismeri a magyar közönség, hiszen már szinte állandó véndége a budapesti Arénának. A több mint 40 millió eladott CD és DVD; a 411-szeres platina- és 171-szeres aranyminősítés; a több mint 1,6 millió Facebook-rajongó magáért beszél: André Rieu továbbra is korunk Keringőkirálya

André Rieu 2016. május 19-én a Papp László Sportarénában ismét lágy dallamokkal fogja a vendégüllátni a budapesti közönséget.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

André Rieu a legkedveltebb Strauss melódiák mellett feldolgozta már az legendás ABBA dalait is és minden alkalommal képes valami újjal előrukkolni. Az évente több mint 600 000 nézőt vonzó koncertsorozat annyira nagyszabású, hogy Rieu rendre bekerül turnéival a Billboard Tours Top 25-ös listájára, olyan pop-rock sztárok közé, mint Cher, a Depeche Mode, Bon Jovi, Miley Cyrus vagy Elton John – ezzel is bizonyítva, hogy a klasszikus zene bizony tömegeket képes megmozgatni.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Shrek musical Budapesten 2016-ban - Jegyek az Aréna előadásra itt!
Magyarországon is bemutatják a legendás Broadway musicalt - 2016 májusában Szente Vajk rendezésében lesz látható a Papp László Budapest Sportarénában.
Maluma koncert Budapesten - Jegyek a 2019-es F.A.:M.E. aréna koncertre itt!
A F.A.M.E. tour keretein belül 2019-ben Budapesten ad koncertet Maluma. Jegyek a magyarországi Mauma koncertre itt!
Maluma koncert 2019-ben Budapesten! Jegyek itt!
Maluma buapesti koncertje 2019. június 23-án Budapesten a Papp László Sportarénában lesz. A F.A:M.E. turné részek a budapesti állomás.
A Mézga család színpadon - Országos turné - Jegyek és helyszínek itt!
A Mézga Géza zenés vígjáték Győr, Budapest, Debrecen, Keszthely, Veszprém, Győr, Szekszárd, Eger, Szombathely, Szekszárd, Békéscsaba, Dunaújváros, Gödöllő, Miskolc színpadain Magyar Attila, Bodrogi Attila, Balázs Andrea, Kokas Piroska, Andrádi ...

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x