Chico and The Gypsies koncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!

Kelt: 2015.02.02 kovacsad

Chico and The Gypsies koncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt! Chico Bouchikhi és az új csapata a Chico & The Gypsies Budapesten koncertezik.

A Budapesti Nyári Fesztiválon 2015. augusztus 22-én is izgalmas koncertek várják a közönséget. A legendás Gipsy Kings egyik alapítótagjának saját csapata is Budapestre látogat. A Chico and The Gypsies koncert a Margitszigeti Szabadtéri sznpadon kerül megrendezésre.

A csapat élén Chico Bouchikhi, aki amolyan ikonként viszi tovább zenei örökségét. A legismertebb Gipsy Kings slágerek is a nevéhez kötődnek és sikerét a csapatból való kiválása után is képes volt folytatni.

A magyar közönség 2015 nyarán ízelítőt kaphat a mediterrán hangulatból és egy csipet Gipsy Kings kerül majd terítékre. Jegyek a koncertre itt!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Az Orosz Hadsereg Ének és Tánckara a Red Army Choir koncert 2015-ben Budapesten az Arénában - Jegyek
A Red Army Choir az Az Orosz Belügyminisztérium Hivatalos Akadémiai Ének- és Tánckara 2015-ben Budapesten ad koncertet. Jegyek már kaphatóak a budapesti és a győri koncertre.
A sevillai borbély 2020-ban a Margitszigeten - Jegyek itt!
A sevillai borbély 2020. június 19. és 21.-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Kovalik Balázs rendezésében lesz látható. Jegyvásárlás itt!
A teljes 100 tagú cigányzenekar és Dolhai Attila közös estje 2020-ban Gödöllőn - Jegyek itt!
A teljes 100 tagú cigányzenekar és Dolhai Attila közös estje 2020. május 22.-én a Gödöllői Királyi Kastélykertben kerül megrendezésre. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Monte-Carlo Balett A makrancos hölgy Budapesten a Margitszigeten - Jegyek itt!
Monte-Carlo Balett A makrancos hölgy balettelőadása Dmitrij Sosztakovics zenéjére, Jean-Christophe Maillot koreográfiájával 2020. július 24. és 25-én Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható! Jegyek itt!
Emir Kusturica koncert a Margitszigeten - Jegyek a 2020-as budapesti koncertre itt!
Emir Kusturica és a No Smoking Orchestra koncertje 2020. július 5.-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre. Jegyek itt!
Margitszigeti Operagála Angela Gheorghiuval - Jegyek itt!
A Margitzigeti Operagála - Angela Gheorghiu gálakoncert 2020. július 3.-án kerül megrendezésre a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Jegyek a margitszigeti operagálára itt!
Rost Andrea és Piotr Beczala koncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Rost Andrea és Piotr Beczala gálakoncertje 2020. július 17-én a Magitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül megrendezére. Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x