Chico and The Gypsies koncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!

Kelt: 2015.02.02 kovacsad

Chico and The Gypsies koncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt! Chico Bouchikhi és az új csapata a Chico & The Gypsies Budapesten koncertezik.

A Budapesti Nyári Fesztiválon 2015. augusztus 22-én is izgalmas koncertek várják a közönséget. A legendás Gipsy Kings egyik alapítótagjának saját csapata is Budapestre látogat. A Chico and The Gypsies koncert a Margitszigeti Szabadtéri sznpadon kerül megrendezésre.

A csapat élén Chico Bouchikhi, aki amolyan ikonként viszi tovább zenei örökségét. A legismertebb Gipsy Kings slágerek is a nevéhez kötődnek és sikerét a csapatból való kiválása után is képes volt folytatni.

A magyar közönség 2015 nyarán ízelítőt kaphat a mediterrán hangulatból és egy csipet Gipsy Kings kerül majd terítékre. Jegyek a koncertre itt!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Az Orosz Hadsereg Ének és Tánckara a Red Army Choir koncert 2015-ben Budapesten az Arénában - Jegyek
A Red Army Choir az Az Orosz Belügyminisztérium Hivatalos Akadémiai Ének- és Tánckara 2015-ben Budapesten ad koncertet. Jegyek már kaphatóak a budapesti és a győri koncertre.
Mária evangéliuma
Pünkösd alkalmából a Pannon Videószínház mutatja be.
Toldi
A nemzeti összetartozás napja alkalmából
Szegedi Szabadtéri Játékok 2021-es műsora
Nehéz időszak áll a Szegedi Szabadtéri Játékok mögött, hiszen a koronavírus-járvány miatt a Dóm téri előadásokat le kellett mondaniuk. A Szabadtéri menedzsmentje ugyanakkor az újszegedi színpad előadásainak megmentésén fáradozik, és bízik ...

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x