ENNIO MORRICONE 90th CELEBRATION filmzenei koncert 2019-ben Budapesten a Sportarénában - Jegyek itt!

Kelt: 2018.07.04 kovacsad

ENNIO MORRICONE 90th CELEBRATION filmzenei koncert 2019-ben Budapesten a Sportarénában - Jegyek itt! Az ENNIO MORRICONE - 90th CELEBRATION CONCERT koncertsorozat 2019. január 23-án Budapesten a Papp László Sportarénában lesz látható! Jegyek itt!

2019-ben a születésnapján egy jubileumi koncertturnéval Európában összesen hat helyszínen ad majd koncertet. Az ENNIO MORRICONE - 90th CELEBRATION CONCERT koncertsorozaton ezúttal is a Cseh Nemzeti Szimfonikus Zenekar szólaltatja meg Ennio Morricone filmzenéit Budapesten.

A 90 éves jubileumi Ennio Morricone filmzenei koncert 2019. január 23-án Budapesten a Papp László Sportarénában lesz látható! 

Jegyvásárláshoz kattintson ide!

A koncerten a Volt egyszer eg vadnyugat, A profi, A Jó, a Rossz ésa Csíf vagy az Aki legyőzte Al Caponét zenéi mellett pár ritkábban hallott darab is elhangzik majd. 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Másha és a Medve LIVE Karácsonyi kaland - Jegyek itt!
Mása és a medve kalandjai a MINIMAXról ismertek már. A karácsonyi előadás 2018-ban magyar nyelven és magyar szereplőkkel is látható lesz a MOM Központban.
Álomutazó musical 2018 - BOK Csarnok - Jegyek és előadások itt!
2018 decemberében Budapesten a SYMA Csarnokban látható az új musical szenzáció az Álomutazó Stohl András, Szabó Győző, Schell Judit, Zséda (Zsédenyi Adrienn), Keresztes Ildikó, Falusi Mariann, Ábel Anita, Hajdu Steve, Radics Gigi, Varga Viktor főszereplésével
Karácsonyi Kicsi Gesztenye klub koncert Szeged, Szekszárd, Szombathely - Jegyek itt!
A Kicsi Gesztenye Klub ünnepi mese showja karácsonyi turnéra indul a 2019-es adventi időszakban. Jegyek a szegedi, szombathelyi, szekszárdi koncertekre itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x