Felcsúti stadion túrák! Nézze meg ön is!

Kelt: 2014.05.02 KultúraInfo

Felcsúti stadion túrák! Nézze meg ön is! Jegyárak, látogatási időpontok, stb. A Puskás Ferenc labdarúgó akadémia és Felcsút várja Önt is! Nézze meg az új stadiont.

A Pancho Aréna nem csak a mérkőzésekre várja látogatóit: munkatársaink szívesen megmutatják az érdeklődőknek a stadion különleges és exkluzív helyiségeit a díszpáholytól az öltözőig, a sajtótájékoztató teremtől az elnökségi tárgyalóteremig. Azokat a helyeket, ahová a mérkőzéseken szurkolóként nem juthatnak el. A Puskás Akadémia-körút részeként karnyújtásnyi közelségből csodálhatják meg Puskás Ferenc olimpiai aranyérmét, világbajnoki ezüstérmét, BEK-trófeáit, a Real Madridban viselt mezét, leülhetnek a pálya melletti kispadra, fényképezkedhetnek Puskás szobrával, megnézhetik, hol laknak a Puskás-akadémisták, beülhetnek a futballközpont kétszáz éves kápolnájába.

A Puskás Akadémia-körutat az intézmény felkészült munkatársai segítségével járhatják végig az érdeklődők, az idegenvezetők a Puskás Akadémia tanárai, nevelői, a sajtóosztály és az archívum munkatársai.


Időpontok
A hivatalos Puskás Akadémia-körutak hétfőn és csütörtökön 10.30-kor, valamint szombaton, vasárnap és ünnepnapokon 15.00 órakor indulnak a felcsúti Fő utca és Puskás Ferenc utca sarkán álló akadémiai épület recepciójáról, a vendégek személygépkocsival a Puskás Ferenc utcában parkolhatnak (ha busszal érkeznek, akkor a Pancho Aréna keleti szárnya melletti buszparkolóban várakozhat az autóbusz). Az első túra május 5-én, 10.30-kor indul.

A Puskás akadémia-körút időtartama körülbelül másfél-két óra.

FIGYELEM! Azokon a napokon, amikor mérkőzést rendeznek a Pancho Arénában, nem indul a Puskás Akadémia-körút,

Amennyiben a jövőben se szeretnél lemaradni a különleges programokról, akkor csatlakozz hozzánk a facebookon!


Jegyárak
Minden érdeklődőnek érkezéskor belépőjegyet kell váltania. A teljes árú jegy 1000.-, a diák, nyugdíjas és csoportos (10 főtől) 500.-, a családi jegy (3 főtől) 2000.-, az óvodás csoportok belépőjegye fejenként 300.- forintba kerül. A belépőjegy felmutatásával a látogatók 10 százalék kedvezményre jogosultak a Pancho Aréna büféjében és ajándékboltjában. (Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.)

Ossza meg barátaival is a hírt és nézze meg a cikk alatti kapcsolódó híreket is, hiszen érdekes programokat gyűjtöttünk össze.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Szerelmesek köve a Badacsonyban!
Május 1-én a Nyitott Balaton program sorozat keretében várják a szerelmes párokat.
Fenyő Miklós koncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Fenyő Miklós koncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek a 2020-as koncertre itt!
Federico Fellini Filmzene koncert a Margitszigeten - Jegyek itt!
A Federico Fellini 100 filmzene koncert 2020. július 30-án kerül megrendezésre a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon az Óbudai Danubia Zenekar közreműködésével Marcello Rota vezényletében. Jegyek itt!
Budapest Klezmer Band koncert 2020-ban a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon! Jegyek itt!
Budapest Klezmer Band 30 éves jubileumi koncertje 2020. június 14-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Falusi Mariann, Tompos Kátya, Szinetár Dóra, Szokolai Dongó Balázs, Lukács Miklós, a Győri Balett és az Operettszínház társulata is közreműködik majd.
Best of Geszti Péter koncert 2020-ban a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Geszti Péter koncertezeik 2020. augusztus 26-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Jegyek a Best of Geszti koncertre itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x