Felcsúti stadion túrák! Nézze meg ön is!

Kelt: 2014.05.02 Kovács Gergely

Felcsúti stadion túrák! Nézze meg ön is! Jegyárak, látogatási időpontok, stb. A Puskás Ferenc labdarúgó akadémia és Felcsút várja Önt is! Nézze meg az új stadiont.

A Pancho Aréna nem csak a mérkőzésekre várja látogatóit: munkatársaink szívesen megmutatják az érdeklődőknek a stadion különleges és exkluzív helyiségeit a díszpáholytól az öltözőig, a sajtótájékoztató teremtől az elnökségi tárgyalóteremig. Azokat a helyeket, ahová a mérkőzéseken szurkolóként nem juthatnak el. A Puskás Akadémia-körút részeként karnyújtásnyi közelségből csodálhatják meg Puskás Ferenc olimpiai aranyérmét, világbajnoki ezüstérmét, BEK-trófeáit, a Real Madridban viselt mezét, leülhetnek a pálya melletti kispadra, fényképezkedhetnek Puskás szobrával, megnézhetik, hol laknak a Puskás-akadémisták, beülhetnek a futballközpont kétszáz éves kápolnájába.

A Puskás Akadémia-körutat az intézmény felkészült munkatársai segítségével járhatják végig az érdeklődők, az idegenvezetők a Puskás Akadémia tanárai, nevelői, a sajtóosztály és az archívum munkatársai.


Időpontok
A hivatalos Puskás Akadémia-körutak hétfőn és csütörtökön 10.30-kor, valamint szombaton, vasárnap és ünnepnapokon 15.00 órakor indulnak a felcsúti Fő utca és Puskás Ferenc utca sarkán álló akadémiai épület recepciójáról, a vendégek személygépkocsival a Puskás Ferenc utcában parkolhatnak (ha busszal érkeznek, akkor a Pancho Aréna keleti szárnya melletti buszparkolóban várakozhat az autóbusz). Az első túra május 5-én, 10.30-kor indul.

A Puskás akadémia-körút időtartama körülbelül másfél-két óra.

FIGYELEM! Azokon a napokon, amikor mérkőzést rendeznek a Pancho Arénában, nem indul a Puskás Akadémia-körút,

Amennyiben a jövőben se szeretnél lemaradni a különleges programokról, akkor csatlakozz hozzánk a facebookon!


Jegyárak
Minden érdeklődőnek érkezéskor belépőjegyet kell váltania. A teljes árú jegy 1000.-, a diák, nyugdíjas és csoportos (10 főtől) 500.-, a családi jegy (3 főtől) 2000.-, az óvodás csoportok belépőjegye fejenként 300.- forintba kerül. A belépőjegy felmutatásával a látogatók 10 százalék kedvezményre jogosultak a Pancho Aréna büféjében és ajándékboltjában. (Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.)

Ossza meg barátaival is a hírt és nézze meg a cikk alatti kapcsolódó híreket is, hiszen érdekes programokat gyűjtöttünk össze.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Szerelmesek köve a Badacsonyban!
Május 1-én a Nyitott Balaton program sorozat keretében várják a szerelmes párokat.
Maluma koncert Budapesten - Jegyek a 2019-es F.A.:M.E. aréna koncertre itt!
A F.A.M.E. tour keretein belül 2019-ben Budapesten ad koncertet Maluma. Jegyek a magyarországi Mauma koncertre itt!
Maluma koncert 2019-ben Budapesten! Jegyek itt!
Maluma buapesti koncertje 2019. június 23-án Budapesten a Papp László Sportarénában lesz. A F.A:M.E. turné részek a budapesti állomás.
A Mézga család színpadon - Országos turné - Jegyek és helyszínek itt!
A Mézga Géza zenés vígjáték Győr, Budapest, Debrecen, Keszthely, Veszprém, Győr, Szekszárd, Eger, Szombathely, Szekszárd, Békéscsaba, Dunaújváros, Gödöllő, Miskolc színpadain Magyar Attila, Bodrogi Attila, Balázs Andrea, Kokas Piroska, Andrádi ...

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x