Fenyő Ünnep - Fenyő Miklós koncert 2019-ben a Papp László Budapest Sportarénában - Jegyek itt!

Kelt: 2019.09.05 kovacsad

Fenyő Ünnep - Fenyő Miklós koncert 2019-ben a Papp László Budapest Sportarénában - Jegyek itt! Nincs karácsony Fenyő nélkül. A Fenyő Ünnep 2019. december 27-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre. A karácsonyi Fenyő Miklós aréna koncertre már kaphatóak a jegyek.

Fenyő Miklós minden évben karácsony és Szilveszter között óriási Aréna bulira várja a közönséget. A Fenyő Ünnep 2019-ben sem fog elmaradni. A koncerten minden évben a közönség kedvencek és igazi ritkaságok is elhangzanak, s olykor Fenyő Miklós musicaljeiből is hallhatunk dalokat.

Fenyő Ünnep 2019. december 27-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre. A karácsony Fenyő Miklós aréna koncertre már kaphatóak a jegyek.

Jegyárak és jegyvásárlás itt! 

Fnyő Miklós koncertjén rendszerint egy sztárvendég is fellép. Hamarosan az ő személye is kiderül. 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Jézus Krisztus Szupersztár Szegeden 2020-ban - Jegyvásárlás itt!
A Jézus Krisztus Szupersztár rockopera 2020. július 3-4-én majd július 10-11-én lesz látható a Szegedi Szabadtéri Játékok keretein belül a Dóm téri szabadtéri színpadon. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Republic koncert az Arénában - Jegyek a 2020-as budapesti koncertre itt!
Három évtizede tartó pályafutását ünnepli a REPUBLIC zenekar 2020. március 14-én a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x