Filmünnep 2015

Kelt: 2015.10.12 Kovács Gergely

Filmünnep 2015 Jön a mozi látogatók kedvence a Cinema City Filmünnep. A jegyek idén is igen kedvezőek. Sőt a 3D filmek is akciósak lesznek.

Hatalmas várakozás előzi meg az idei Cinema City Filmünnepet, de pár napig még edzhetitek az arcotokat.

Aztán csütörtökön megkezdődik a mozizás 4 napos ünnepe sztár jegyszedőkkel, közönségtalálkozókkal, premier előtti vetítésekkel. Jegyek 730 (2D) és 930 + szemüveg (3D) forintért válthatók, de most először otthonról is követhetitek az eseményeket, de erről majd később.-így ír a rendezvényről a Cinema City a facebook oldalán.

A www.cinemacity.hu oldalon hamarosan kiderül, hogy melyik film esetén lesz Közönségtalálkozó. A Filmünnep ideje alatt  tehát a 2D filmek 730 forintba, míg a 3D filmek 930 forintba kerülnek majd.

Ha szereted az érdekes híreket, nézd meg a kapcsolódó híreinket is!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Ennio Morricone koncert 2016 - Jegyek itt!
2016. január 17-én lesz látható a Papp László Budapest Sportaréna színpadán ad koncertet Ennio Morricone.
Szekeres Adrien Ajándék koncert az Arénában 2015-ben! Jegyek itt!
2015. december 28-án a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lesz látható Szekeres Adrien koncertje. A szimfonikus nagykoncertre a jegyvásárlás elindult.
Balance a Cirkuszban! Jegyek itt!
2015. október 3-tól látható a Fővárosi Nagycirkusz új előadása a Balance.
István a király 2016 jegyek!
2016. január 8-án a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lesz látható a koncertszínházi előadás. Varga Miklós, Deák Bill Gyula, Kocsis Tibor és még sokan mások.
Mirigy 25 Aréna koncert 2015 - Budapest - Jegyek itt!
2015. december 18-án Budapesten a Papp László Budapest Sportaréna színpadán ünnepel a 25 éves Irigy Hónaljmirigy. Jegyárak, jegyvásárlás és minden amit tudni lehet az élő nagykoncertről és a turnéról.
Cesar Millantól országos turnéra indul a magyar kutyasuttogó - Jegyek Nyakas Gábor showjára itt!
Külföldön csak A MAGYAR KUTYA SUTTÓGÓ- ként emlegetik, Cesar Millan előadásinak magyar szakmai referensét Nyakas Gábort, aki saját showjábal a Kutyareformmal országos turnéra indul 2019-ben. Győr, Debrecen, Kecskemeét, Szombathely és Budapest ...

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x