Grúz Táncegyüttes Székesfehérváron! Jegyek itt!

Kelt: 2016.05.26 kovacsad

Grúz Táncegyüttes Székesfehérváron! Jegyek itt! 2016. november 11-én a székesfehérvári Vodafone Sportcentrum ad otthont a Grúz Táncegyüttes Sukhishvili című műsorának. Székesfehérvár mellett Budapest, Sopron, Szekszárd és több város is a turné része lesz majd,

A Sukhishvili Grúz Állami Népi Együttes 2016-os turnéja keretein belül  Pécs, Eger, Szombathely, Nagykanizsa, Zalaegerszeg, Hódmezővásárhely, Dunaújváros, Sopron, Szekszárd, Budapest, Szeged, Debrecen közönségét kápráztatják majd el legendás tánctudásukkal.

A 70 éves jubíleuemát ünneplő Grúz Állami Népi Együttes élőzenével kísért kétórás műsora a grúz nép harcáról, szenvedéséről és hősiességéről szóló történet.  Mesés jelmezek és gyönyörű koreográfia mutatja be a grúzok lelkét: a férfiak meglepetést okoznak a temperamentumukkal és az egyszerre harcias és nemes természetük bemutatásával. Hihetetlen képességeik lenyűgöző példái a keménytalp nélküli puha bőrcipőikben, lábujjon bemutatott forgások és ugrások, vagy a két szívdobbanás között lezajló fél térden bemutatott pörgéseik. Lélegzetelállítóan gyönyörű nők suhannak a színpadon és bájos táncukkal magával ragadják a nézőket. A műsor a grúz történelmet állítja közönségpróba elé. A grúz lélek sajátosságai izgalomba hozzák a nézőket és felejthetetlen élményekkel töltik meg a szívüket.

2016. november 11-én a székesfehérvári Vodafone Sportcentrum ad otthont a Grúz Táncegyüttes Sukhishvili című műsorának.

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A társulat a világ szinte összes színpadán óriási sikerrel lépett fel többek közt Sydney Operaházban, az Albert Hall-ban, a Coliseumban, a Metropolitan Operaházban és sok más híres helyszínen. A Grúz Állami Népi Együttes volt az első és az egyetlen népi társulat, mely a leghíresebb és legigényesebb színpadon, a milánói Teatro Alla Scala-ban felléphetett. Példátlan esemény volt: a függönyöket 14 alkalommal húzták fel, ami egy megdönthetetlen rekord.

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x