Habana Social Club koncert Siófokon - Jegyek itt!

Kelt: 2015.09.23 kovacsad

Habana Social Club koncert Siófokon - Jegyek itt! 2015. november 25-én Siófokon a Kálmán Imre Kulturális Központban lépnek fel. A Habana Social Club koncertekre már árulják a jegyeket!

 2015-ben egy amerikai turnét megelőzően érkezik Magyarországra a Buena Vista Social Club utódjaként is emlegetett kubai csapat a Habana Social Club. A 11 fős csapat már 50 éve zenél.

A magyar koncertturné alatt számos latin-amerikai világsláger akusztikus átdolgozása hallható. Felcsendülnek a legnagyobb kubai slágerek: Flor palida, Chan – Chan, Bailando, Vivir Mi Vida, Che commandante, Guantanamera, Caballo viejo, Represent Cuba, vagy a Se que te amo.

A koncert minden korosztály számára zenei csemege: az autentikus díszlet, a kubai táncosok, a színes jelmezek, a havannai hétköznapok hangulatát felidéző vetítés különlegessé varázsolják az estét.

2015. november 25-én Siófokon a Kálmán Imre Kulturális Központban lépnek fel. A Habana Social Club koncertekre már árulják a jegyeket! Jegyvásárláshoz kattintson ide! 

Érezze Ön is a kubai életérzést és tüzet egy este erejéig. Az ősz végi hideg napokon igazi vérpezsdítő nyári hangulatot varázsol a kubai zenével a sznpadra a Habana Social Club.

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Havana Social Club koncert turné 2015 - Jegyek és helyszínek itt!
A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar 2016 januárjában egy 80 állomásos latin-amerikai turnéra indul, de előtte - 2015 telén - Magyarországon koncertezik.
Szikora Róbert Macskafogó musicalje érkezik Debrecenbe - Jegyek itt!
A filmből készüé Macskafogó musical 2015. december 2-án a debreceni Főnix Csarnokban lesz látható.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x