Habana Social Club koncert Székesfehérváron - Jegyek itt!


Habana Social Club koncert Székesfehérváron - Jegyek itt!

Kelt: 2015.09.28 kovacsad

Habana Social Club koncert Székesfehérváron - Jegyek itt! 2015. december 5-én Székesfehérváron a Szent István Kultúrális Központban lépnek fel. A Habana Social Club koncertekre már árulják a jegyeket!

 2015-ben egy amerikai turnét megelőzően érkezik Magyarországra a Buena Vista Social Club utódjaként is emlegetett kubai csapat a Habana Social Club. A 11 fős csapat már 50 éve zenél.

A magyar koncertturné alatt számos latin-amerikai világsláger akusztikus átdolgozása hallható. Felcsendülnek a legnagyobb kubai slágerek: Flor palida, Chan – Chan, Bailando, Vivir Mi Vida, Che commandante, Guantanamera, Caballo viejo, Represent Cuba, vagy a Se que te amo.

A koncert minden korosztály számára zenei csemege: az autentikus díszlet, a kubai táncosok, a színes jelmezek, a havannai hétköznapok hangulatát felidéző vetítés különlegessé varázsolják az estét.

2015. december 5-én Székesfehérváron a Szent István Kultúrális Központban lépnek fel. A Habana Social Club koncertekre már árulják a jegyeket! Jegyvásárláshoz kattintson ide! 

Érezze Ön is a kubai életérzést és tüzet egy este erejéig. Az ősz végi hideg napokon igazi vérpezsdítő nyári hangulatot varázsol a kubai zenével a sznpadra a Habana Social Club.

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Vámpírok tánca Szegeden 2016-ban - Jegyek a Drakula utolsó táncára itt!
A Magyar Nemzeti Táncegyüttes új bemutatója Drakula utolsó tánca című néptánc-produkció lesz a Szegedi Szabadtéri Játékok egyik új bemutatója lesz.
Suttógók lovas show Monty Robertssel 2018-ban a Budapest Sportarénában - Jegyek itt!
A Suttogók lovas show 2018. december 1-2-én Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendezésre. Fellép Monty Roberts, Lorenzo és Pignon valamint a Nemzeti Lovas Díszegység.
Il Volo Budapesten a Sportarénában - Jegyek a 2018-as koncertre itt!
Az Il Volo 2018. december 10-én a Papp László Budapest Sportarénában lesz látható és hallható! Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x