Hot Men Dance show - Jegyek a soproni Aréna showra itt!

Kelt: 2017.02.17 kovacsad

Hot Men Dance show - Jegyek a soproni Aréna showra itt! Európa legjobb férfi revütánc csapata Sopronba érkezik Nőnap alkalmából! A Hot Men Dance 2017. március 8-án a soproni Novomatic Arénában lép fel.

Európa legjobb férfi revütánc csapata Sopronba érkezik Nőnap alkalmából! A Hot Men Dance 2017. március 8-án a soproni Novomatic Arénában lép fel.

Töltsd az év legszebb napját Európa 10 legsármosabb férfi revü előadójával! 13 fergetes show, Live Sing, egyedülálló látvány, maximális kényeztetés, Las Vegas-i hanglat! Világszínvonalú show-val érkezik a soproni arénába amit 2,5 órában élvezhettek.

Ez az a hely ahol igazán elengedheted magad! Az est folyamán folyamatosan gondoskodnak a jegyet váltókról! Már az ajtóban pezsgővel fogadnak és sexy kiszolgálásban részesítenek, a hangulat fokozásáról pedig a két házigazda, Pietro Jackson és Gomes Martins gondoskodik! A bátrabbak részt vehetnek akár a show-ban is, és közben rengeteg nyeremény talál majd gazdára!

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A műsor végén fotózkodni is lehet velük, utána pedig várnak mindenkit az Hot Men Dance Afterpartira, amelyen a HMD belépő jegyekkel ingyenesen lehet részt venni! Garantált, hogy soha nem fogja elfelejteni majd ezt az éjszakát!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Ellie Goulding koncert 2017-ben Magyarországon a VOLT Fesztiválon - Jegyek itt!
Ellie Goulding koncertezik Magyarországon 2017. június 28-án Sopronban a VOLT fesztiválon.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x