Hot Men Dance show - Jegyek a soproni Aréna showra itt!

Kelt: 2017.02.17 kovacsad

Hot Men Dance show - Jegyek a soproni Aréna showra itt! Európa legjobb férfi revütánc csapata Sopronba érkezik Nőnap alkalmából! A Hot Men Dance 2017. március 8-án a soproni Novomatic Arénában lép fel.

Európa legjobb férfi revütánc csapata Sopronba érkezik Nőnap alkalmából! A Hot Men Dance 2017. március 8-án a soproni Novomatic Arénában lép fel.

Töltsd az év legszebb napját Európa 10 legsármosabb férfi revü előadójával! 13 fergetes show, Live Sing, egyedülálló látvány, maximális kényeztetés, Las Vegas-i hanglat! Világszínvonalú show-val érkezik a soproni arénába amit 2,5 órában élvezhettek.

Ez az a hely ahol igazán elengedheted magad! Az est folyamán folyamatosan gondoskodnak a jegyet váltókról! Már az ajtóban pezsgővel fogadnak és sexy kiszolgálásban részesítenek, a hangulat fokozásáról pedig a két házigazda, Pietro Jackson és Gomes Martins gondoskodik! A bátrabbak részt vehetnek akár a show-ban is, és közben rengeteg nyeremény talál majd gazdára!

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A műsor végén fotózkodni is lehet velük, utána pedig várnak mindenkit az Hot Men Dance Afterpartira, amelyen a HMD belépő jegyekkel ingyenesen lehet részt venni! Garantált, hogy soha nem fogja elfelejteni majd ezt az éjszakát!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Ellie Goulding koncert 2017-ben Magyarországon a VOLT Fesztiválon - Jegyek itt!
Ellie Goulding koncertezik Magyarországon 2017. június 28-án Sopronban a VOLT fesztiválon.
Maluma koncert Budapesten - Jegyek a 2019-es F.A.:M.E. aréna koncertre itt!
A F.A.M.E. tour keretein belül 2019-ben Budapesten ad koncertet Maluma. Jegyek a magyarországi Mauma koncertre itt!
Maluma koncert 2019-ben Budapesten! Jegyek itt!
Maluma buapesti koncertje 2019. június 23-án Budapesten a Papp László Sportarénában lesz. A F.A:M.E. turné részek a budapesti állomás.
A Mézga család színpadon - Országos turné - Jegyek és helyszínek itt!
A Mézga Géza zenés vígjáték Győr, Budapest, Debrecen, Keszthely, Veszprém, Győr, Szekszárd, Eger, Szombathely, Szekszárd, Békéscsaba, Dunaújváros, Gödöllő, Miskolc színpadain Magyar Attila, Bodrogi Attila, Balázs Andrea, Kokas Piroska, Andrádi ...

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x