Il Volo Budapesten a Sportarénában - Jegyek a 2018-as koncertre itt!

Kelt: 2018.08.16 kovacsad

Il Volo Budapesten a Sportarénában - Jegyek a 2018-as koncertre itt! Az Il Volo 2018. december 10-én a Papp László Budapest Sportarénában lesz látható és hallható! Jegyek itt!

Az új generációs Három tenorként emlegetett popera sztárok az Il Volo hármasa mindenkit elvarázsol hangjával. Olaszország egyik legismertebb csapata már az egész világot meghódította. A magyar közönség a 2015-ös Eurovízión láthatta őket, hiszen ők képviselték az olaszokat. Pályájuk egy igazán izgalmas út ami Olaszországban indult Amerikában folytatódott és egy londoni stúdióban bontakozott ki. Pályájuk során duetteztek Eros Ramazzottival és a Három Tenor legendájával Placido Domingoval. Amerikai debütálásuk után egy karácsonyi lemezt is piacra dobtak. Az Il Volo 2018-ban először Magyarországon is koncertezni fog új turnéja keretein belül.

Az Il Volo 2018. december 10-én a Papp László Budapest Sportarénában lesz látható és hallható!

Jegyvásárláshoz kattints ide!

A koncert különlegessége, hogy Andrea Bocelli karmestere vezényli majd. Közreműködik az Óbudai Danubia zenekar is.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Suttógók lovas show Monty Robertssel 2018-ban a Budapest Sportarénában - Jegyek itt!
A Suttogók lovas show 2018. december 1-2-én Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendezésre. Fellép Monty Roberts, Lorenzo és Pignon valamint a Nemzeti Lovas Díszegység.
Aida a Szegedi Szabadtéri Játékok műsorában! Jegyek itt!
Operabemutató 2019-ben a Szegedi Szabadtéri Játékokon.
Beriozka Orosz Táncegyüttes 2018-ban Vácon - Jegyek itt!
A Beriozka Orosz Táncegyüttes 2018. december 4-én Vácon a Madách Imte Művelődési Központban lesz látható. Az előadásra már kaphatóak a jegyek.
Nyírfácska Beriozka Orosz Táncegyüttes 2018-ban Békéscsabán - Jegyek itt!
A Beriozka Táncegyüttes 2018. december 3-án Békéscsabán a Csabagyöngye Kulturális Központban lesz látható. Az előadásra már kaphatóak a jegyek.
Nyírfácska Beriozka Állami Akadémiai Táncművészeti Együttes 2018-ban Magyarországon - Jegyek itt!
„Nyírfácska” Beriozka Állami Akadémiai Táncművészeti Együttes immár 70 évevarázsolja el a közönséget világszerte. 2018-as magyarországi turnéjuk keretében Nyíregyháza, Székesfehérvár, Keszthely, Kaposvár, Nyíregyháza, Gyöngyös, ...
Beriozka Orosz Táncegyüttes Szombathelyen - Jegyek itt!
Az orosz Beriozka Táncegyüttes 2018. december 1-én Szombathelyen az Agora Művelődési Központban lesz látható. Jegyvásárlsá itt4
Nyírfácska Orosz Beriozka Táncegyüttes Százhalombattán - Jegyek itt!
A Beriozka Táncegyüttes 2018. december 5-én Százhalombattán a Barátság Kulturális Központban lesz látható. Az előadásra már kaphatóak a jegyek

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x