Jön a Társasjátékozás Napja! Te is játszani fogsz?

Kelt: 2014.03.25 Kovács Gergely

Jön a Társasjátékozás Napja! Te is játszani fogsz? Idén április 5-én lesz a TableTop Day, vagyis a Társasjátékozás Napja. E nemzetközi esemény célközönségébe tartoznak mindazok, akik szeretik a társasjátékozást.

A kezdeményezés viszonylag újkeletű: tavaly tartották az első ilyen napot, melyre akkor 64 országból regisztráltak a résztvevők és a szervezők mintegy 3100 társasjátékos találkozót illetve összejövetelt. Még az Antarktiszon is!

Mi a célja, és miért szervezik?

Az esemény gondolata Wil Wheatontól, a Youtube – legnézettebbnek számító – TableTop című társasjátékos sorozatának amerikai műsorvezetőjétől és Felicia Day nevű társproducerétől származik. A mottó, ahogy egy interjúban a szervezők nyilatkozzák: “Ünnepeld meg, amit szeretsz!”

A cél a társasjátékozás (és a szerepjátékozás) ünneplése. A szervezők azt remélik, hogy idén új rajongók csatlakoznak a programhoz, és a szakma minden résztvevőjét – kiskereskedőket, kiadókat, játékosokat – össze tudják hozni erre a napra.

Facebook, twitter, Google+
A szervezők azt kérik, hogy a közösségi médiára (Facebook, Twitter, Google+, Tumblr) feltöltött beszámolókban, képekben, videókban használjuk a #tabletopday hashtaget az esemény megjelölésére. Így könnyen megkereshető, majd továbbosztható a tartalom.
Az esemény ideje alatt (előtt és után) a @TableTopDay és @GeekandSundry Twitter csatornákon fokozottan nyomon követhető lesz az esemény, és a különféle hírek.

Hogyan lehet csatlakozni? Hol lehet játszani?

A Magyar Társasjátékos Egyesület április 5-én a Bálint Házi klubban tart rendezvényt. Erről ide kattintva olvashatsz bővebben!

Várjuk véleményeteket arról, hogy mi a legjobb társasjáték amivel játszottatok!

Oszd meg a hírt a barátaiddal! Esetleg szervezz te is egy társas délutánt erre a napra!

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Segíts a régi használt mobiloddal
Egy statisztika szerint a magyar háztartásokban átlagosan 2,4 db/fő használható mobiltelefont találhatunk, mivel a legtöbben régi mobiljainkat megtartjuk. Most az otthon elfekvő mobilodat akár felajánlhatod jó célra is.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x