Jön a Társasjátékozás Napja! Te is játszani fogsz?

Kelt: 2014.03.25 Kovács Gergely

Jön a Társasjátékozás Napja! Te is játszani fogsz? Idén április 5-én lesz a TableTop Day, vagyis a Társasjátékozás Napja. E nemzetközi esemény célközönségébe tartoznak mindazok, akik szeretik a társasjátékozást.

A kezdeményezés viszonylag újkeletű: tavaly tartották az első ilyen napot, melyre akkor 64 országból regisztráltak a résztvevők és a szervezők mintegy 3100 társasjátékos találkozót illetve összejövetelt. Még az Antarktiszon is!

Mi a célja, és miért szervezik?

Az esemény gondolata Wil Wheatontól, a Youtube – legnézettebbnek számító – TableTop című társasjátékos sorozatának amerikai műsorvezetőjétől és Felicia Day nevű társproducerétől származik. A mottó, ahogy egy interjúban a szervezők nyilatkozzák: “Ünnepeld meg, amit szeretsz!”

A cél a társasjátékozás (és a szerepjátékozás) ünneplése. A szervezők azt remélik, hogy idén új rajongók csatlakoznak a programhoz, és a szakma minden résztvevőjét – kiskereskedőket, kiadókat, játékosokat – össze tudják hozni erre a napra.

Facebook, twitter, Google+
A szervezők azt kérik, hogy a közösségi médiára (Facebook, Twitter, Google+, Tumblr) feltöltött beszámolókban, képekben, videókban használjuk a #tabletopday hashtaget az esemény megjelölésére. Így könnyen megkereshető, majd továbbosztható a tartalom.
Az esemény ideje alatt (előtt és után) a @TableTopDay és @GeekandSundry Twitter csatornákon fokozottan nyomon követhető lesz az esemény, és a különféle hírek.

Hogyan lehet csatlakozni? Hol lehet játszani?

A Magyar Társasjátékos Egyesület április 5-én a Bálint Házi klubban tart rendezvényt. Erről ide kattintva olvashatsz bővebben!

Várjuk véleményeteket arról, hogy mi a legjobb társasjáték amivel játszottatok!

Oszd meg a hírt a barátaiddal! Esetleg szervezz te is egy társas délutánt erre a napra!

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Segíts a régi használt mobiloddal
Egy statisztika szerint a magyar háztartásokban átlagosan 2,4 db/fő használható mobiltelefont találhatunk, mivel a legtöbben régi mobiljainkat megtartjuk. Most az otthon elfekvő mobilodat akár felajánlhatod jó célra is.
Maluma koncert Budapesten - Jegyek a 2019-es F.A.:M.E. aréna koncertre itt!
A F.A.M.E. tour keretein belül 2019-ben Budapesten ad koncertet Maluma. Jegyek a magyarországi Mauma koncertre itt!
Maluma koncert 2019-ben Budapesten! Jegyek itt!
Maluma buapesti koncertje 2019. június 23-án Budapesten a Papp László Sportarénában lesz. A F.A:M.E. turné részek a budapesti állomás.
A Mézga család színpadon - Országos turné - Jegyek és helyszínek itt!
A Mézga Géza zenés vígjáték Győr, Budapest, Debrecen, Keszthely, Veszprém, Győr, Szekszárd, Eger, Szombathely, Szekszárd, Békéscsaba, Dunaújváros, Gödöllő, Miskolc színpadain Magyar Attila, Bodrogi Attila, Balázs Andrea, Kokas Piroska, Andrádi ...

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x