Jótékonysági ARÉNA koncertet ad Presser Gábor, EDDA, Böjte Csaba és sokan mások - Jegyek itt!

Kelt: 2018.06.27 kovacsad

Jótékonysági ARÉNA koncertet ad Presser Gábor, EDDA, Böjte Csaba és sokan mások - Jegyek itt! A Böjte Csaba által fémjelzett Jobb velünk a világ koncerten 2018. szeptember 13-án Budapeste a Sportarénában a NEMADOMFEL Együttessel idén is népszerű, elismert előadók lépnek fel: EDDA Művek, Ferenczi György és az Első Pesti Rackák, Mihályi Réka – Group’n Swing, Never Give Up Gospel Kórus, Oláh Ibolya, Pintér Béla, Presser Gábor, Republic, Tihanyi Dániel. Jegyek itt!

Az idén 25 éve Erdélyben alapított Szent Ferenc Alapítvány és a 10 éves Jobb velünk a világ! programot szervező Nem Adom Fel Alapítvány közösen szervezett  jótékonysági koncertjén 2018. szeptember 13-án a Budapest Papp László Sportarénában közösen tesznek tanúságot arról, hogy mindenkinek, akármilyen hátrányos helyzetben éli is az életét, lehetősége van úgy élni, hogy legyen általa is jobb a világ!

A pénz az erdélyi Szent Ferenc Alapítvány számlájára kerül. A befolyó összegből részben az Erdélyben élő, nehéz sorsú gyerekek, részben a Nem Adom Fel Alapítvány A Böjte Csaba által fémjelzett Jobb velünk a világ koncerten a NEMADOMFEL Együttessel idén is népszerű, elismert előadók lépnek fel:  EDDA Művek, Ferenczi György és az Első Pesti Rackák, Mihályi Réka – Group’n Swing, Never Give Up Gospel Kórus, Oláh Ibolya, Pintér Béla, Presser Gábor, Republic, Tihanyi Dániel.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A Jobb velünk a világ! kezdeményezést a sérült előadókból álló NEMADOMFEL Együttes hívta életre 2008-ban azért, hogy megmutassa, a  hátrányban élők és a fogyatékos emberek is olyan értékeket hoznak létre és továbbítanak, mellyel másokat is gazdagítanak.

Az idei koncert bevételével a zenekar támogatni kívánja azt a célt, hogy a hátrányos helyzetben élők is megtapasztalják a családi élet szépségét.  A befolyt támogatást a felcseperedett fiatalok  szakképzésre lesz fordítva!! 

A Jobb Velünk a Világ! kezdeményezés, és a koncertek üzeneteinek ereje már számos programban megmutatkozott.  „A Jobb Velünk a Világ! számunkra nem csak rendezvények sorozata, hanem mindig fontos üzenet közvetítése is egyben.– mondta el Papp Szabolcs, a Nem Adom Fel Alapítvány és a Jobb Velünk a Világ! program szóvivője. „Üzenet azért, mert azt gondoljuk, pusztán attól, hogy megszülettünk és akarjuk az élet ajándékai megélni, a család boldogságát megtapasztalni, már jobb és gazdagabb velünk a világ. Ez az, ami hajt minket évről évre, hogy folyamatosan egyre több programot tudjunk megvalósítani Magyarországon sérült embertársaink jobb és elfogadottabb életkörülményeinek megteremtése érdekében” – tette hozzá Papp Szabolcs.

Az együttműködés célja, hogy a nem klasszikus családban felnövekvők, a fogyatékkal élő vagy megváltozott munkaképességű személyek a táradalom egyenrangú tagjai legyenek az élet minden területén, így a családalapításban, a családi biztonság megteremtésének lehetőségében is. A Jobb velünk a világ! kezdeményezés olyan esemény és gondolat, mely nagymértékben hozzájárul ennek társadalmi elfogadásához.


Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Richter Cirkusz 2018-ban a Papp László Sportarénában - Jegyek a Circus Maximus 2-re itt!
A 2. Circus Maximus 2018. novemer 7-én Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendzésre a Magyar Nemzeti Richter Cirkusz előadásában. Jegyvásárlás és jegyárak itt!
Radics Gigi Aréna koncertshowra készül - Jegyek a 2018-as budapesti koncertre itt!
Radics Gigi koncert 2018. november 10-én 19:00 órakor a PAPP LÁSZLÓ BUDAPEST SPORTARÉNÁBAN. Jegyek itt!
25 éves az NKA NagyKoncert az Arénában - Jegyek 1500 forintért!
2018. szeptember 27-án a Papp László Budapest Sportarénában 1500 forintért nézhetünk koncertet. A 25 éves NKA koncerten fellép aMargaret Island, a Brains, a Republic, aMagashegyi Underground, az Ivan & the Parazol, a Fish!, a Cloud 9+, a Supernem, a PASO, ...
Maluma koncert Budapesten - Jegyek a 2019-es F.A.:M.E. aréna koncertre itt!
A F.A.M.E. tour keretein belül 2019-ben Budapesten ad koncertet Maluma. Jegyek a magyarországi Mauma koncertre itt!
Maluma koncert 2019-ben Budapesten! Jegyek itt!
Maluma buapesti koncertje 2019. június 23-án Budapesten a Papp László Sportarénában lesz. A F.A:M.E. turné részek a budapesti állomás.
A Mézga család színpadon - Országos turné - Jegyek és helyszínek itt!
A Mézga Géza zenés vígjáték Győr, Budapest, Debrecen, Keszthely, Veszprém, Győr, Szekszárd, Eger, Szombathely, Szekszárd, Békéscsaba, Dunaújváros, Gödöllő, Miskolc színpadain Magyar Attila, Bodrogi Attila, Balázs Andrea, Kokas Piroska, Andrádi ...

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x