Jótékonysági ARÉNA koncertet ad Presser Gábor, EDDA, Böjte Csaba és sokan mások - Jegyek itt!

Kelt: 2018.06.27 kovacsad

Jótékonysági ARÉNA koncertet ad Presser Gábor, EDDA, Böjte Csaba és sokan mások - Jegyek itt! A Böjte Csaba által fémjelzett Jobb velünk a világ koncerten 2018. szeptember 13-án Budapeste a Sportarénában a NEMADOMFEL Együttessel idén is népszerű, elismert előadók lépnek fel: EDDA Művek, Ferenczi György és az Első Pesti Rackák, Mihályi Réka – Group’n Swing, Never Give Up Gospel Kórus, Oláh Ibolya, Pintér Béla, Presser Gábor, Republic, Tihanyi Dániel. Jegyek itt!

Az idén 25 éve Erdélyben alapított Szent Ferenc Alapítvány és a 10 éves Jobb velünk a világ! programot szervező Nem Adom Fel Alapítvány közösen szervezett  jótékonysági koncertjén 2018. szeptember 13-án a Budapest Papp László Sportarénában közösen tesznek tanúságot arról, hogy mindenkinek, akármilyen hátrányos helyzetben éli is az életét, lehetősége van úgy élni, hogy legyen általa is jobb a világ!

A pénz az erdélyi Szent Ferenc Alapítvány számlájára kerül. A befolyó összegből részben az Erdélyben élő, nehéz sorsú gyerekek, részben a Nem Adom Fel Alapítvány A Böjte Csaba által fémjelzett Jobb velünk a világ koncerten a NEMADOMFEL Együttessel idén is népszerű, elismert előadók lépnek fel:  EDDA Művek, Ferenczi György és az Első Pesti Rackák, Mihályi Réka – Group’n Swing, Never Give Up Gospel Kórus, Oláh Ibolya, Pintér Béla, Presser Gábor, Republic, Tihanyi Dániel.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A Jobb velünk a világ! kezdeményezést a sérült előadókból álló NEMADOMFEL Együttes hívta életre 2008-ban azért, hogy megmutassa, a  hátrányban élők és a fogyatékos emberek is olyan értékeket hoznak létre és továbbítanak, mellyel másokat is gazdagítanak.

Az idei koncert bevételével a zenekar támogatni kívánja azt a célt, hogy a hátrányos helyzetben élők is megtapasztalják a családi élet szépségét.  A befolyt támogatást a felcseperedett fiatalok  szakképzésre lesz fordítva!! 

A Jobb Velünk a Világ! kezdeményezés, és a koncertek üzeneteinek ereje már számos programban megmutatkozott.  „A Jobb Velünk a Világ! számunkra nem csak rendezvények sorozata, hanem mindig fontos üzenet közvetítése is egyben.– mondta el Papp Szabolcs, a Nem Adom Fel Alapítvány és a Jobb Velünk a Világ! program szóvivője. „Üzenet azért, mert azt gondoljuk, pusztán attól, hogy megszülettünk és akarjuk az élet ajándékai megélni, a család boldogságát megtapasztalni, már jobb és gazdagabb velünk a világ. Ez az, ami hajt minket évről évre, hogy folyamatosan egyre több programot tudjunk megvalósítani Magyarországon sérült embertársaink jobb és elfogadottabb életkörülményeinek megteremtése érdekében” – tette hozzá Papp Szabolcs.

Az együttműködés célja, hogy a nem klasszikus családban felnövekvők, a fogyatékkal élő vagy megváltozott munkaképességű személyek a táradalom egyenrangú tagjai legyenek az élet minden területén, így a családalapításban, a családi biztonság megteremtésének lehetőségében is. A Jobb velünk a világ! kezdeményezés olyan esemény és gondolat, mely nagymértékben hozzájárul ennek társadalmi elfogadásához.


Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Richter Cirkusz 2018-ban a Papp László Sportarénában - Jegyek a Circus Maximus 2-re itt!
A 2. Circus Maximus 2018. novemer 7-én Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendzésre a Magyar Nemzeti Richter Cirkusz előadásában. Jegyvásárlás és jegyárak itt!
Nicki Minaj Aréna koncert Budapesten 2019-ben! Jegyek itt!
Budapestre érkezik Nicki Minaj. A világkörüli turné részeként 2019. február 25-én, a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet. A budapesti koncert a turné 4. állomása.
25 éves az NKA NagyKoncert az Arénában - Jegyek 1500 forintért!
2018. szeptember 27-án a Papp László Budapest Sportarénában 1500 forintért nézhetünk koncertet. A 25 éves NKA koncerten fellép aMargaret Island, a Brains, a Republic, aMagashegyi Underground, az Ivan & the Parazol, a Fish!, a Cloud 9+, a Supernem, a PASO, ...
Karácsonyi Kicsi Gesztenye klub koncert Szeged, Szekszárd, Szombathely - Jegyek itt!
A Kicsi Gesztenye Klub ünnepi mese showja karácsonyi turnéra indul a 2019-es adventi időszakban. Jegyek a szegedi, szombathelyi, szekszárdi koncertekre itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x