Operett Fesztivál 2015 - Budavári Palotakoncert 2015-ben a Budai Várban - Jegyek itt!

Kelt: 2015.05.05 kovacsad

Igazi Operett Fesztivál lesz a Budai Vár Oroszlános Udvarában 2015. augusztus 7-én és 8-án a Budapesti Operettszínház sztárjaival. A Budavári Palotakoncert 2015-ben sem marad el!

A Budapesti Operettszínház sztárjai évek óta óriási sikert aratnak nyaranta a Budai Vár Oroszlános Udvarában, ahol immár többedik alkalommal lépnek színpadra a Budavári Palotakoncerten. A Budavári Palotakoncert 2015-ben ismét megrendezésre kerül Budán.

2015. augusztus 7-8-án egy igazi Operett fesztivál várja mindkét alkalommal a közönséget. Az ízig vérig magyaros, pörgős operett showra az Operettszínház legjobbjait invitálták meg, hogy a legismertebb operettekből adjanak ízelítőt a közönségnek. A korábbi években olyan sztárok léptek színpadra mint Oszvald Marika, Peller Károly, Kállay Bori, Dolhai Attila, Dancs Annamari, Faragó András, Kerényi Miklós Máté, Vadász Dániel, Fischl Mónika, Boncsér Gergely és még sokan mások.

A Palotakoncertre már elkezdté ka jegyek rétékesítését! Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A műsor látványvilágát pirotechnikai és mozgóképes elemek teszik még egyedibbé, a szuperprodukcióra magas színvonalú színpad-, hang- és fénytechnikával készülnek a rendezők.

A Budavári Palotakoncert 2015-ös fellépőinek névsorát még nem hirdették ki. 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Cesar Millan Live - Budapesten az Arénában a kutyadoki! Jegyek itt!
Cesar Millan a csodálatos kutyadoki Budapesten a Papp László Budapest Sportarénában várja az érdeklődőket. 2015. december 19-én Budapestre látogat Cesar Millan a kutyasuttogóként is emlegetett kutyapszichológus. Jegyek már kaphatók!
Virtuózok Örömünnep nagykoncert Budapesten a Margitszigeten - Jegyek itt!
Az Örömünnep című augusztus 20-ai ünnepi koncerten fellép Lugosi Dániel Ali (klarinét), Boros Misi (zongora), Gyöngyösi Ivett (zongora), Demeniv Mihály (harmonika), Kiss Zoltán (hegedű), Szauer Bianka (hárfa), Sándor Zoltán (hegedű), Foki Dániel ...
2Cellos Aréna koncert 2015-ben! Jegyek a budapesti koncertre!
2015. október 10-én a Papp László Budapest Sportarénában, csupán egyetlen alkalommal láthatjuk a 2Cellos koncertjét. A Virtuózok című műsorból már itthon is ismertté vált cselló páros Budapesten!
Andrea Bocelli az Arénában! Jegyek itt!
2015. november 22-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán ad koncertet Andrea Bocelli. Újra Budapesten a világsztár. Újra elvarázsolja a budapesti közönséget.
Lord Of The Dance 2015! Jegyek itt!
A Győri Egyetemcsarnok,, a Főnix Csarnok, a Szegedi Sportcsarnok és a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont a Lord Of The Dance 2015-ös turnéjának.
Miller Zoltán koncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
2015. augusztus 30-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Miller Zoltán koncertjén az eddigi pályafutásának gyöngyszemeiből válogat és persze számos izgalmas meglepetéssel is várja majd a közönséget.
Fenyő Miklós koncert 2016 - Margitsziget - Jegyek itt!
2016. augusztus 27-én Fenyő Miklós koncert lesz a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.
Maluma koncert Budapesten - Jegyek a 2019-es F.A.:M.E. aréna koncertre itt!
A F.A.M.E. tour keretein belül 2019-ben Budapesten ad koncertet Maluma. Jegyek a magyarországi Mauma koncertre itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x