Pa-Dö-Dő koncert 2015

Kelt: 2015.05.31 Kovács Gergely

Pa-Dö-Dő koncert 2015 Falusi Mariann és Lang Györgyi azaz a Pa-Dö-Dő a Vajdahunyad vára falai között ad koncertet 2015. július 22-én.

"ez 1 kedves invitálás az évi rendes PA-DÖ-DŐ nagykoncertre, amit 2015. július 22-én este 9-kor tartunk a vajdahunyad várban, ahol az anonímusz lakik, és addig maradunk ameddig akarunk, mert nem szól ránk a házmester 2015. július 22-én este 9-kor az évi rendes PA-DÖ-DŐ nagykoncerten, amit a vajdahunyad várban tartunk, ahol az anonímusz lakik. cső."

A szokásos jó hangulat garantált! Szabó János, Kiabálj, Egy kicsit bulizgatunk, A lányok angyalok, Bye bye Szása, Azt csinálok amit én akarok és még sorolhatnánk a jobbnál jobb Pa-Dö-Dő slágereket az elmúlt több, mint 25 évből.

Online jegyvásárlás ide kattintva!

2015. július 22-én Pa-Dö-Dő koncert a Vajdahunyad vára falai között! Ne hagyd ki!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Balázs Fecó koncert Budapesten - Jegyek itt!
2015. október 22.-én ad koncertet Budapesten Balázs Fecó a Csili Művelődési Központban Évszakok címmel
István a király turné 2015-ben!
Budapest után Miskolc, Szombathely, Szeged, Győr, Veszprém és Pécs közönséges is láthatja az István, a király koncertszínházi változatát. Varga Miklós, Feke Pál, Keresztes Ildikó, Radics Gigi és még sokan mások. Szereposztás és turné állomások itt!
Maluma koncert Budapesten - Jegyek a 2019-es F.A.:M.E. aréna koncertre itt!
A F.A.M.E. tour keretein belül 2019-ben Budapesten ad koncertet Maluma. Jegyek a magyarországi Mauma koncertre itt!
Maluma koncert 2019-ben Budapesten! Jegyek itt!
Maluma buapesti koncertje 2019. június 23-án Budapesten a Papp László Sportarénában lesz. A F.A:M.E. turné részek a budapesti állomás.
A Mézga család színpadon - Országos turné - Jegyek és helyszínek itt!
A Mézga Géza zenés vígjáték Győr, Budapest, Debrecen, Keszthely, Veszprém, Győr, Szekszárd, Eger, Szombathely, Szekszárd, Békéscsaba, Dunaújváros, Gödöllő, Miskolc színpadain Magyar Attila, Bodrogi Attila, Balázs Andrea, Kokas Piroska, Andrádi ...

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x