Segíts a régi használt mobiloddal

Kelt: 2014.02.23 kovacsad

Segíts a régi használt mobiloddal Egy statisztika szerint a magyar háztartásokban átlagosan 2,4 db/fő használható mobiltelefont találhatunk, mivel a legtöbben régi mobiljainkat megtartjuk. Most az otthon elfekvő mobilodat akár felajánlhatod jó célra is.

Egy statisztika szerint a magyar háztartásokban átlagosan 2,4 db/fő használható mobiltelefont találhatunk, mivel a legtöbben régi mobiljainkat megtartjuk. A feleslegessé vált mobillal most akár mások életét is megkönnyítheted és biztos lehetsz benne, hogy a felajánlásod jó helyre kerül, ráadásul biztos jó érzés lesz utána, hogy tudod, hogy te ma segítettél valakinek egy új élet elkezdésében.

Régi működőképes mobilod (töltővel együtt) hozd el a Menhely Alapítványnak, hogy azok is elérhetők legyenek, akik soha sincsenek otthon! "Gyorsítósáv” címmel programot indítottak a sikeres álláskeresésért olyan embereknek, akik régóta élnek otthon és munka nélkül.

A tizennégy résztvevő tréningen vesz részt, és mentorok segítik a sikeres állás- és szálláskeresést 2014 májusáig.

Kérik, hogy a mobiltelefonokat töltővel együtt hozzák el hozzájuk 2014. március 15-ig.

A gyüjtőpontok és nyitvatartás:
1073 Bp, Küru utca 4. H-P: 9-14 h
1082 Bp, Vajdahunyad utca 3. H-V: 8-20 h
1082 Bp, Práter utca 29/b H-V: 9-14 h

További infó: www.menhely.hu

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Látványos magyar klip hódit a világon!
Boggie Parfüm című dalához készült egy videó, ami az egész világon hódít. A videó mondhatnánk, hogy egy élő Photoshop kezelés.
Kutatás készült a magyarok hűtlenkedéseiről!
A magyarok többsége életében legalább egyszer már félrelépett, a hűtlenek többsége "visszaeső", és a budapestiek kezelik a leglazábban a párkapcsolataikat - többek között ezek derültek ki abból a kérdőíves felmérésből, amelyben több mint ...
PÉNTEK 13 - Szerencsét vagy szerencsétlenséget hoz?
A péntek tizenharmadikát nem lehet megúszni, minden évben legalább egyszer és legfeljebb háromszor összejön, Persze lehet ezt máshogy is nézni. Szerencsét hoz vagy szerencsétlenséget a péntek 13-a? Miért félünk?
Horror labirintus Budapesten! Jegyfoglalás itt!
Underground Fear, interaktív horror labirintus, ahol a horrorfilmek rettegéseddel együtt kelnek életre.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x