Szinbád és Anna hercegnő jégmusical a Filmgyárban! Jegyek és videó itt!

Kelt: 2015.11.07 KultúraInfo

Szinbád és Anna hercegnő jégmusical a Filmgyárban! Jegyek és videó itt! 2015 decemberében Szinbád és Anna hercegnő jégmusical az Origo Filmstúdióban. A látványos musical az orosz jégbalett táncosaival. Életre kell a filmvászon a Filmgyárban.

Berci és Anna a hazaút helyett a mozit választják, de még nem is sejtik, hogy életük legnagyobb kalandját fogják átélni. Mikor a filmvászonról Morgan kapitány magával ragadja Bercit, Anna elindul, hogy kiszabadítsa öccsét a mesevilágból, ahol a tengeri kalandban Szindbád a tengerész lesz segítségére. Illetve talán épp fordítva...

Az ORIGO Filmstúdió megnyitja az álomgyár kapuit a gyerekek előtt, akik egy igazi film kellős közepébe csöppenhetnek bele. A hatalmas, 20 méter magas díszletben az orosz jégbalett virtuózai szinte repülnek a jégből készült színpadon. A látványvilág megidézi a legizgalmasabb mesék világát, a dalokat pedig ismert magyar sztárok éneklik.

Az moszkvai nagybemutató előtt kivételesen a magyar közönség láthatja az orosz jégtánc legjobbjainak közreműködésével az egyedülálló Szindbád jégmusicalt. A hatalmas jégpálya különleges eljárással készül, a díszletek a filmek világát jelenítik meg, az erre az alkalomra szerzett fülbemászó dalokat pedig magyar sztárok éneklik el.

Az ORIGO Filmstúdióban olyan filmek készültek, mint a Hercules (2014), Die Hard V., 47 Ronin, Liza a rókatündér, Inferno (2015).

Az erre az alkalomra szerzett fülbemászó dalokat pedig magyar sztárok éneklik el.
Az előadás 120 perc egy kellően hosszú szünettel. Az előadás kerekesszékkel is látogatható.

A filmstúdió eddig bezárt kapuja most kinyílik és a legnagyobb európai műteremben felállított monumentális díszletben kel életre Szindbád története. A díszlet 20 méter magas, a fénytechnika káprázatos, a speciális “színpad” pedig jégből készül.

Online jegyvásárlás, előadások és jegyárak ide kattintva!

Szinbád és Anna hercegnő jégmusical orosz jégtáncosokkal az Origo Filmstúdióban. A filmgyár kapui kinyílnak. Jegyvásárlás és minden, amit tudni lehet. Előadások 2015 december 5-től.

Videó:

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

István a király 2016 jegyek!
2016. január 8-án a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lesz látható a koncertszínházi előadás. Varga Miklós, Deák Bill Gyula, Kocsis Tibor és még sokan mások.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x