Vér Hold lesz jövő héten - Új világvégének hiszik!

Kelt: 2014.04.11 kovacsad

Vér Hold lesz jövő héten - Új világvégének hiszik! Áprilisban közel a Mars és Vér Hold is lesz! A világ vége elméletek egyike szerint már csak napjaink vannak hátra.

Hamarosan itt a Vérhold, ami nem azt jelenti, hogy mindenkiből vámpír lesz azonban sokak szerint a Messiás eljövetelét vagy éppen a világ végét jelzi. Hogy mindez honnan is ered és miért olyan felkapott most azt most megtudhatjátok. John Hagee Négy Vérhold címmel írt könyvet, ami nem egyéb, mint Mark Biltz elméletének az átfogalmazása.

Biltz a zsidó naptárral is összevetette a múltban történt napfogyatkozások és holdfogyatkozások dátumait és különös egyezéseket vett észre. Amikor ezeket a dátumokat összevetette a zsidó történelem fontosabb eseményeivel, akkor összefüggéseket vélt felfedezni ezek között a tetrádok és a zsidókat érintő jelentős történelmi események között:

Például azt mondja, hogy a 1493 és 1494 közötti tetrád egybeesett a spanyol inkvizícióval. Az 1949 és 1950 közötti tetrád pedig úgy gondolja, hogy egybeesett az 1948-as függetlenségi háborúval. Az 1967 és 1968 közötti tetrád pedig a Hatnapos háborúval. 

AVérhold  jelenséget egyes hívők a világvégeként és Jézus második eljöveteleként értelmezik. Valláskutatók katasztrofális eseményektől tartanak most is, amelyre szerintük a Bibliában számos bizonyíték van. Jóel próféta könyvében Jahve napjának eljövetelét ígéri, miszerint „A nap sötétséggé válik, a hold pedig vérré, minekelőtte eljő az Úrnak nagy és rettenetes napja".

Az elméletet sokan azzal is megerősíteni kívánják, hogy áprilisban a Mars ismét nagyon közel kerül a Földhöz. A Mars asztrológiai szempontból sokszor a kis katasztrófák előjele is. A Mars az erő, ami irányítva minket akár tragédiákba is vezethet, azonban elfojtva a Mars erőit szintén bajba kerülhetünk. Hogy mi az igazság? Lesz-e világ vége? Hamarosan kiderül. 

 

A Vér Hold jelenség 2014. április 14-én kezdődik, majd október 8-án, és 2015 április 4-én és szeptember 28-án válik a Hold vérré. 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Furcsa posztok lepték el a Facebookot! Ez az oka!
Azt hiszem, szerelmes vagyok egy csibébe, Még mindig szeretem az exemet, Sokat gondolkoztam és azt hiszem, dzsigoló leszek, A legjobb barátnőm vőlegénye meleg! Mit csináljak, elmondjam neki? Ilyen és hasonló posztok terjednek a Facebookon!
100. Showder klub felvétel - Jegyek a Showder klub 100. adásra már kaphatóak!
2014. május 5-én lesz a 100. Showder klub felvétele. Jegyek már kaphatóak!
Te mit tennél? Egy videó, amit érdemes megnézni!
A Hősök tere címet viselő kezdeményezés egy videóját egy esős napon forgatták Budapesten. Érdemes megnézni és gondolkozni, hogy vajon Te mit tennél?

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x