Virtuózok Gála a SYMA Központ színpadán! Jegyek itt!

Kelt: 2014.11.22 kovacsad

Virtuózok Gála a SYMA Központ színpadán! Jegyek itt! A Virtuózok tehetségkutató gálaműsora 2014. december 20-án lesz Budapesten a SYMA Rendezvénycsarnok színpadán! A különleges gálaestre már a jegyvásárlás is elindult.

A Virtuózok egy egyedülálló, formabontó komolyzenei tehetségkutató műsor. A többi, televízióban sugárzott tehetségkutató showműsorral ellentétben ugyanis itt kizárólag a klasszikus zenei képzettség és tehetség számít. A Virtuózok műsorkészítő csapata azokat a fiatalokat próbálja felkutatni, akik kiválóan játszanak a klasszikus zenei hangszerek valamelyikén, vagy klasszikus énekben nyújtanak kiemelkedő teljesítményt.

A versenyzők a műsorban klasszikus zeneműveket adnak elő. A versenyzők teljesítményét nemzetközi szinten is elismert szakmai kiválóságokból álló öttagú zsűri értékeli.

Az MTVA versenyének zsűrije Miklósa Erika, Kesselyák Gergely, Batta András, Némethy Attila és Szenthelyi Miklós, akik megpróbálják a legjobbakat kiválogatni. Legyen ott Ön is és hallgassa meg élőben a Virtuózok legjobbjait.

A Virtuózok tehetségkutató gálaműsora 2014. december 20-án lesz. Online jegyvásárlás és jegyárak ide kattintva!

A műsor gálaestje a SYMA Rendezvényközpontban lesz. A Virtuózok klasszikus tehetségkutató műsor, aminek a célja a klasszikus művészek felfedezése hazánkban. A műsorban olyan fiatal tehetségek bukkantak fel mint Boros Misi, Kiss Zoltán, Szomora Pál, Szauer Bianka, Nánási Ádám, Lakatos Vivien, Borka Ráhel, Puporka Jenő és Gembela Gergely. Csatlakozz a Facebook eseményhez!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Mága Zoltán Újévi Koncert 2015-ben! Fellépők itt!
Zakhar Bron orosz hegedűművész, Saimir Pirgu albán tenor és Valentina Nafornita moldovai szoprán énekesnő is fellép 2015. január 1-jén Mága Zoltán hegedűművész VII. Budapesti Újévi Koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában.
A Játékkészítő jegyek és szereposztás itt!
Új magyar színházi szuperprodukció érkezik! A Játékkészítő - zenés akciómese főszereplői közt Vastag Tamás, Vastag Csaba, Stohl András, Oroszlán Szonja és még sokan mások. A Budapest SYMA Csarnok 2015 decemberében ad otthont az előadásoknak.
X-faktor jegyek - Legyél ott a 2014-es élő adás felvételein! Részletek itt!
Nézzed élőben az X-faktor élő adásait! jegyek az X-faktor adásaira hamarosan!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x