56-os musical az Operettszínházban - Lady musical jegyek itt!

Kelt: 2016.05.12 kovacsad

56-os musical az Operettszínházban - Lady musical jegyek itt! Mészáros Árpád Zsolt, Janza Kata, Szabó P. Szilveszter, Szinetár Dóra, Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi és Peller Anna főszereplésével érkezik a Lady Budapest musical az Oeprettszínházba.

A világhírű író-rendező Tábori György Utazás című regényéből Kocsák Tibor és Miklós Tibor által készített darabot húsz évvel a Bakáts téren mutatták be. A nagy sikerű ősbemutató után most Somogyi Szilárd rendezésében tűzi műsorára Lady Budapest címmel a Budapesti Operettszínház.

A Lady Budapest musical 2016. október 21-től láthatja a közönség a Budapesti Operettszínházban Mészáros Árpád Zsolt, Janza Kata, Szabó P. Szilveszter, Szinetár Dóra, Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi és Peller Anna főszereplésével. Az Operettszínház ezzel az előadással tiszteleg az '56-os forradalom hatvanadik évfordulója előtt.

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A forradalom alatt illetve a forradalmat követő káoszban játszódó történet főhőse az angol Lady Ashton, aki mindent megtesz azért, hogy szerelmét, Veres Pált, a sebesült forradalmárt kimentse az országból, csakhogy a határon egy szovjet őrnagy megállásra kényszeríti őket. "Miközben megelevenedik a közelmúlt történelme, egy végletes, gyönyörű szerelmi háromszög bontakozik ki. Azt reméljük, hogy ez az előadás igazi, átütő siker lesz" - mondta Kerényi Miklós Gábor.
 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Vivaldianno koncert a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
A Vivaldianno 2016. november 13-án Vivaldi zenéjével érkezik Budapestre a Papp László Sportarénába.
1956 - Egy nép kiálltott - Duna Karnevál Gála - Jegyek itt!
1956 - Egy nép kiáltott címmel kerül megrendezésre a Duna Karnevál Gála. A különleges gála 2016. június 18-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre. Közreműködnek többek között a Magyar Állami Népi Együttes, a Bihari ...
Ed Sheeran a Szigeten 2019-ben - Jegyek a budapesti koncertre itt!
Ed Sheeran 2019-ben végre Magyarországon is koncertet ad, s várhatóan a jegyek is gyorsan elfogynak majd. Ed Sheeran koncertje 2019. augusztus 7-én Budapesten a Sziget Fesztiválon kerül megrendezésre. Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x