Ákos koncert Tokajon! Jegyek, jegyárak, jegyvásárlás itt!

Kelt: 2020.02.21 KultúraInfo

Ákos koncert Tokajon! Jegyek, jegyárak, jegyvásárlás itt! ÁKOS - IDŐSZIGET TURNÉ 2020-ban. A turné részeként a Tokaj Fesztiválkatlan szabadtéri színpadán is koncertezik Ákos. 2020. augusztus 29-én lesz a tokaji Ákos koncert.

Hatodik szezonját kezdi meg a Tokaj Fesztiválkatlan, az ország egyik legnagyobb szabadtéri színháza. A létesítmény nemcsak nagyságában tűnik ki, hanem azzal a magas színvonalú, változatos programkínálattal is, amit évről évre, minden nyári szezonban - három játszóhelyen, a Fesztiválkatlan Nagyszínpadán, Teátrumában és a Paulay Ede Színházban - nyújtanak a közönségnek.  

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

A nyár egyik nagy érdekesssége lesz Kovács Ákos koncertje. Ákos múlt ősszel jelentette meg legújabb stúdióalbumát IDŐSZIGET címmel. Ennek a koncertnek és vadiúj albumának az anyagával 2020-ban turnéra indul Ákos. Ennek keretében lép fel a Tokaj Fesztiválkatlan színpadán augusztus 29-én.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

 Daddy Yankee koncert Budapesten a Sportarénában 2020-ban - Jegyvásárlás itt!
Magyarországon is lesz Daddy Yankee koncert 2020. június 25-én Budapesten a Papp László SportArénában. Jegyvásárlás itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x