Andalúzia csillagai lovas show az Arénában - Jegyek a Spanyol Királyi Lovasiskola előadására itt!

Kelt: 2017.09.08 kovacsad

Andalúzia csillagai lovas show az Arénában - Jegyek a Spanyol Királyi Lovasiskola előadására itt! A Cordoba Ecuestre azaz a Spanyol Királyi Lovasiskola 2017. december 2. és 3. között Budapesten a Papp László Sportarénában lép fel. Az Andalúzia csillagai című lovas show zenés élményét két jól ismert operaénekes, Miklósa Erika és Kiss B. Atilla is hallható lesz.

Andalúzia világát idézi meg a hagyományait évszázadok óta örző Spanyol Királyi Lovasiskola. Sz iskola  profin képzett lovasokat nevel ki a mai napig, s a különleges és látványos képzésen részt vett lovasok és lovak előadása mára már főleg az állami események díszeként jelenik meg Spanyolországban.  A Cordoba Ecuestre azaz a Spanyol Királyi Lovasiskola 2017. december 2. és 3. között Budapesten a Papp László Sportarénában lép fel. Az Andalúzia csillagai című lovas show zenés élményét két jól ismert operaénekes, Miklósa Erika és Kiss B. Atilla is hallható lesz.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A lovak és lovasaik bámulatos tehetséggel bírnak s mindig a leglátványososabb elemekkel nyűgözik le a nézőket, miközben a legszebb klasszikus lovaglási elemeket is  hihetetlen pontossággal és csodálatos koreográfia keretein belül láthatjuk, méghozzá pompás ruhákban és a legszebb zenékkel.  

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Celtic Woman koncert 2017-ben az Arénában - Jegyek a budapesti koncertre itt!
A Celtic Woman Voices of Angels lemezbemutató koncert 2017. november 10-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyvásárlás itt!
Az Illuzionisták Budapesten - Jegyek a The Illusionists 2018-as előadására itt!
Az Illúzionisták azaz a The Illusionists új showja a Direct from Broadway 2018-ban Budapesten a Tüskecsarnokban. Jegyek már kaphatóak!
2018-ban jön az Apáca show musical a Szegedi Szabadtérire! Jegyek itt!
Sister act musical - Apáca show 2018-ban a Szegedi szabadtéri Színpadon! Jegyek már kaphatóak!
We Will Rock You musical Magyarországon - Jegyek a budapesti előadásokra itt!
Magyarországon is bemutatják a Queen dalokból készült We Will Rock You musicalt a Pesti Magyar Színházban. Jegyek itt!
Sarah Brightman karácsonyi koncert Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
A The Royal Christmas Gála, Sarah Brightman koncertje 2017. december 20-án Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendezésre. Sztárvendég: Gregorian egüyttes. Jegyek itt!
Cesar Millantól országos turnéra indul a magyar kutyasuttogó - Jegyek Nyakas Gábor showjára itt!
Külföldön csak A MAGYAR KUTYA SUTTÓGÓ- ként emlegetik, Cesar Millan előadásinak magyar szakmai referensét Nyakas Gábort, aki saját showjábal a Kutyareformmal országos turnéra indul 2019-ben. Győr, Debrecen, Kecskemeét, Szombathely és Budapest ...

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x