Csodálatos Baja 2015 - A Bajai Szabadtéri Színpad 2015-ben is várja a nézőket!

Kelt: 2014.08.23 KultúraInfo

Csodálatos Baja 2015 - A Bajai Szabadtéri Színpad 2015-ben is várja a nézőket! 2015 nyarán is lesz musical, sőt operett is Baján a bajai Szentháromság téren felállított szabadtéri színpadon.

Az előadás a Budapesti Operettszínház társulatával valósul meg. Az Operettszínháztól megszokott magas színvonalon, modern formában, de az operettek műfaji kereteit tiszteletben tartva, parádés szereposztással kerül színre a darab. A történet az első világháború idején játszódik, és bár ezt általában nem hangsúlyozzák az alkotók, ebben a koncepcióban, a világégés évfordulójának apropójából, némiképp kiemelik majd.

Fercsák Róbert, a Csodálatos Baja sorozat ötletgazdája az Elisabet musical előadásán arra emlékezett vissza, hogy a főtéri előadás sokak számára csak álomnak tűnt. – Bebizonyosodott, hogy van igény a magasabb színvonalú kultúrára, s van lehetőség a Szentháromság téren évről évre színházi előadást szervezni.

Bócsa Barnabás a darabban aktívan közreműködő bajai színészpalántáknak és a kisegítő személyzetnek is megköszönte az áldozatos munkát.

Kerényi Miklós Gábor bejelentette: mindig igyekeznek olyan darabbal előrukkolni, mely a szórakoztatás mellett valami pluszt is ad. Jövőre két művel érkeznek Bajára: a Csárdáskirálynő és a Szentivánéji álom is műsoron lesz. A közönség nagy ovációval fogadta a bejelentést.

A jegyek értékesítése még nem indult el és az előadások dátuma se derült ki, de amint elindul a jegyértékesítés arról beszámolunk a Facebook oldalunkon is!
Forrás: jegyar.hu

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Mamma Mia musical jegyek - Mamma Mia a Madách Színházban!
A Madách Színház és a Szegedi Szabadtéri Játékok 2014 nyarán mutatja be a Mamma Mia musicalt Szegeden. A szereposztás, a jegyárak és minden információ itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x