Diótörő az Átrium Filmszínházban - Jegyek a Közép-Európa Táncszínház Diótörő-bemutatójára itt!

Kelt: 2016.08.05 kovacsad

Diótörő az Átrium Filmszínházban - Jegyek a Közép-Európa Táncszínház Diótörő-bemutatójára itt! A két ünnep között a 25 éves jubileumi évadát ünneplő Közép-Európa Táncszínház Diótörő-bemutatója az egész család számára, kicsiknek és nagyoknak kínál felejthetetlen élményt.

Budapesten az Átrium Filmszínházban 2016. december 25-27 között 5 alkalommal lesz láthat óa Diótörő. A két ünnep között a 25 éves jubileumi évadát ünneplő Közép-Európa Táncszínház Diótörő-bemutatója az egész család számára, kicsiknek és nagyoknak kínál felejthetetlen élményt. A Kun Attila koreográfus ésMagács László rendező által jegyzett előadásban több klasszikus, nagyszínházi feldolgozással ellentétben Csajkovszkij emblematikus muzsikája a karácsony emberi üzenetét, az összetartozás és a feltétel nélküli szeretet fontosságát erősíti.

A produkció különlegessége, hogy egy különleges vizuális keretben, bábinstallációk felhasználásával színművészek, klasszikus és kortárs táncművészek közös alkotómunkája fogja egybe a kétrészes előadást.  

A Diótörő előadásra jegyek már kaphatóak! Jegyvásárláshoz kattintson ide!

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

A hattyúk tava a Kijevi City Balett előadásában érkezik! Jegyek itt!
Szombathely, Budapest, Miskolc, Győr, Százhalombatta és Székesfehérvár színpadain lesz látható a Kijevi Balett Hattyúk tava előadása! Jegyek és részletek lentebb!
EDDA karácsonyi nagykoncert Veszprémben! Jegyelővétel itt!
Kedvezményes jegyelővétel az EDDA MŰVEK karácsonyi nagykoncertjére. A veszprémi koncert a Veszprém Aréna színpadán lesz 2013. december 19-én. Vastag Tamás és Vastag Csaba lesznek a sztárvendégek.
Diótörő Aréna Show Edvin Martonnal! Jegyek itt!
2016. december 19-én és 20-án a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont a Cirque De Monte Carlo és Edvin Marton közös látványshowjjának. Csajkovszkij klasszikus balettje karácsony előtt Budapesten az Arénában.
Maluma koncert Budapesten - Jegyek a 2019-es F.A.:M.E. aréna koncertre itt!
A F.A.M.E. tour keretein belül 2019-ben Budapesten ad koncertet Maluma. Jegyek a magyarországi Mauma koncertre itt!
Maluma koncert 2019-ben Budapesten! Jegyek itt!
Maluma buapesti koncertje 2019. június 23-án Budapesten a Papp László Sportarénában lesz. A F.A:M.E. turné részek a budapesti állomás.
A Mézga család színpadon - Országos turné - Jegyek és helyszínek itt!
A Mézga Géza zenés vígjáték Győr, Budapest, Debrecen, Keszthely, Veszprém, Győr, Szekszárd, Eger, Szombathely, Szekszárd, Békéscsaba, Dunaújváros, Gödöllő, Miskolc színpadain Magyar Attila, Bodrogi Attila, Balázs Andrea, Kokas Piroska, Andrádi ...

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x