Diótörő az Átrium Filmszínházban - Jegyek a Közép-Európa Táncszínház Diótörő-bemutatójára itt!

Kelt: 2016.08.05 kovacsad

Diótörő az Átrium Filmszínházban - Jegyek a Közép-Európa Táncszínház Diótörő-bemutatójára itt! A két ünnep között a 25 éves jubileumi évadát ünneplő Közép-Európa Táncszínház Diótörő-bemutatója az egész család számára, kicsiknek és nagyoknak kínál felejthetetlen élményt.

Budapesten az Átrium Filmszínházban 2016. december 25-27 között 5 alkalommal lesz láthat óa Diótörő. A két ünnep között a 25 éves jubileumi évadát ünneplő Közép-Európa Táncszínház Diótörő-bemutatója az egész család számára, kicsiknek és nagyoknak kínál felejthetetlen élményt. A Kun Attila koreográfus ésMagács László rendező által jegyzett előadásban több klasszikus, nagyszínházi feldolgozással ellentétben Csajkovszkij emblematikus muzsikája a karácsony emberi üzenetét, az összetartozás és a feltétel nélküli szeretet fontosságát erősíti.

A produkció különlegessége, hogy egy különleges vizuális keretben, bábinstallációk felhasználásával színművészek, klasszikus és kortárs táncművészek közös alkotómunkája fogja egybe a kétrészes előadást.  

A Diótörő előadásra jegyek már kaphatóak! Jegyvásárláshoz kattintson ide!

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

A hattyúk tava a Kijevi City Balett előadásában érkezik! Jegyek itt!
Szombathely, Budapest, Miskolc, Győr, Százhalombatta és Székesfehérvár színpadain lesz látható a Kijevi Balett Hattyúk tava előadása! Jegyek és részletek lentebb!
EDDA karácsonyi nagykoncert Veszprémben! Jegyelővétel itt!
Kedvezményes jegyelővétel az EDDA MŰVEK karácsonyi nagykoncertjére. A veszprémi koncert a Veszprém Aréna színpadán lesz 2013. december 19-én. Vastag Tamás és Vastag Csaba lesznek a sztárvendégek.
Diótörő Aréna Show Edvin Martonnal! Jegyek itt!
2016. december 19-én és 20-án a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont a Cirque De Monte Carlo és Edvin Marton közös látványshowjjának. Csajkovszkij klasszikus balettje karácsony előtt Budapesten az Arénában.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x