Diótörő musical az Arénában! Jegyek és szereposztás itt!

Kelt: 2017.09.30 Kovács Gergely

Diótörő musical az Arénában! Jegyek és szereposztás itt! 2017. december 17-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán a Diótörő és Egérkirály musical. Gubik Petra, Szomor György, Vastag Tamás és számtalan ismert színész főszereplésével.

Nincs karácsony Diótörő nélkül…. ez a gondolat inspirálta a szerzőket is, amikor megszületett E.T.A. Hoffman meséje alapján a Diótörő és Egérkirály musical. A mese alapján Szomor György, Szurdi Miklós és Valla Attila írtak musicalt, melyet az egészen kicsiktől az egészen nagyokig mindenkinek bátran ajánlunk.

A magyar közönség abszolút kedvence azonban egy magyar előadás, ami közel 10 éve országszerte hódítja meg a színházakat. Idén 1 hétttel Karácsony előtt lesz látható a mese. Ráadásul délután, így nem kell aggódni, hogy a kicsik nem fogják bírni..

A Diótörő és Egérkirály musical a jól ismert mese zenés feldolgozása, tele érzelemmel, szeretettel és persze humorral. A kicsik és nagyok számára egyaránt érthető történet fülbemászó dalokkal és látványos jelmezekkel kerül színpadra. 

A karácsony esti történetet  sztárok keltik életre. Szomor Gyögy és Gubik Petra mellett az X-faktorból ismert Vastag Tamás valamint Békefi Viktória, Gerner Csaba, Fehér Tímea, Tatár Bianka tolmácsolásában láthatjuk az előadást.

A látványos produkcióban az Egérkirály bájosan gonosz figurája küzd az emberek szeretetért, és úgy gondolja, ha legyőzi a babákat, és magukat, szép egereket állítja a helyükre, az ember gyerekek majd velük játszanak, őket fogják szeretni.

Hogy mi lesz Diótörővel, Marikával és hogy mi lesz a történet vége?

Karácsony este bármi megtörténhet!

A Diótörő és Egérkirály musical 2017. december 17-én Budapesten a Papp László Sportarénában lesz látható.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

A musical országos turnéra is indul. A turné részeként Miskolc, Szolnok és Győr közönsége is láthatja az előadást majd.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Omega 55 koncert 2017-ben az Arénában - Jegyek itt!
Az Omega 55 koncert 2017. december 28-án Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyek már kaphatóak!
Az Illuzionisták Budapesten - Jegyek a The Illusionists 2018-as előadására itt!
Az Illúzionisták azaz a The Illusionists új showja a Direct from Broadway 2018-ban Budapesten a Tüskecsarnokban. Jegyek már kaphatóak!
Diótörő - Aréna - Jegyek itt!
2017. december 18-án a moszkvai Bolsoj balett szólistáival és a Győri Balett táncosaival a Papp László Budapest Sportaréna színpadán.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x