EDDA művek nagykoncert 2015 az Arénában! Jegyek itt!

Kelt: 2014.06.20 Kovács Gergely

EDDA művek nagykoncert 2015 az Arénában! Jegyek itt! 2015. április 11-én a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont az EDDA Művek nagykoncertjének. A jegyek bizonyára most is pillanatok alatt elfogynak majd.

Bárkinek be kellene mutatnunk a több, mint 30 éve létező Edda Műveket? Annyi album van a hátuk mögött, ahány éve zenélnek, ebből 4 platina és 2 gyémántlemez. Azért ez múlt, sőt, legenda.

Az egyik legrégebbi rockzenekar még mindig nyomja a rákkenrollt, koncertezik és fesztiválozik. Persze ez csak úgy lehetséges, hogy a fesztiválközönség még mindig kiváncsi rájuk, értékeli az olyan klasszikus dalokat, mint a Kölyköd voltam, a Kör közepén állok, az Elhagyom a várost, a Mi vagyunk a rock, A hűtlen, az Őrült... Kizárt, hogy legyen olyan ember, aki ne üvöltötte volna csapatosan ezeket a dalokat bizonyos pontján az életének. Ha csak a megaslágereket nézzük, már abból is kijön egy nagykoncert, két ráadással.

2015. április 11-én Budapesten az Arénában ad koncert az EDDA művek. A Papp László Sportarénában megrendezésre kerülő 2015-ös EDDA koncertről maga a csapat adott hírt a Facebook oldalán. A 40 éves jubileumi nagykoncertre már elkezdték értékesíteni a jegyeket. Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Pokolgép jubileumi nagykoncert a Pecsában - Jegyek itt!
A Petőfi Csarnokban ad koncertet 2014. június 7-én a Pokolgép.
Rockmaraton 2014 - Fellépők, jegyek és bérletek
Rockmaraton 2014-ben is! A hazai bandák közül a Depresszió, a Paddy and the Rats, a Dalriada, a Road, az Ossian, a Wisdom és Deák Bill is a biztos fellépők között szerepel már.
A KÖR - EDDA musical turné! Jegyek és állomások itt!
Az EDDA Művek dalaiból készült musical, amit most Szeged, Pécs, Sopron, Miskolc, Debrecen, Szombathely, Szigetszentmiklós és Budapest városa is láthat.
5D mozi Budapesten! Jegyek itt!
5 dimenziós mozik nyíltak. A Duna Pláza és a Pólus Center is várja a látogatókat.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x