EFOTT 2014 Miskolctapolcán - Bérletek és jegyek itt!

Kelt: 2013.12.11 MTI

EFOTT 2014 Miskolctapolcán - Bérletek és jegyek itt! Harminc év után jövőre újra Miskolctapolcán rendezik az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját (EFOTT). 2014. július 15. és 20. között a miskolci Egyetemváros és környéke ad otthont a találkozónak.

Harminc év után jövőre újra Miskolctapolcán rendezik az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját (EFOTT). 2014. július 15. és 20. között a miskolci Egyetemváros és környéke ad otthont a találkozónak.

Nyolc zenei színpad, tizenhat hektáros terület, tíz kilométer kábel, három kilométer kerítés és egy nagyjából ezerkétszáz fős stáb, ez a 2014-es EFOTT számokban - írták a szervezők szerdán az MTI-nek.


Az EFOTT minden évben más helyszínre vándorol, évről évre új területi adottságokhoz igazítva kell felépíteni a fesztivált. Az idei helyszínről internetes szavazással döntöttek. 1984-ben már rendeztek EFOTT-ot Miskolctapolcán. Több mint 22 ezer szavazat érkezett, a két legjobb pályázat közül végül Miskolctapolca lett a befutó. Célunk bebizonyítani, hogy ez a régió rengeteg értékkel bír, és igazán színes kikapcsolódási lehetőséget nyújt. A fesztiválhelyszín közelében található például a miskolctapolcai Barlangfürdő és egy hangulatos csónakázó tó is - mondta Maszlavér Gábor fesztiváligazgató.


A pályázatok elbírálásakor fontos szempont volt, hogy a helyszín könnyen megközelíthető, jó infrastruktúrával rendelkező legyen. Azt is figyelembe vették, hogy elegendő épített szálláshely legyen és a fesztiválozók a régióban turisztikai programokkal is találkozzanak.

Idén Zánkán, tavaly Velencén tartották az EFOTT-ot, Magyarország legnagyobb hallgatói buliját, amelyet 1976 óta rendeznek meg. Az első a Pécs melletti Abaligeten volt, az elmúlt években Debrecenben, Dunaújvárosban, Baján, Orfűn és Szolnokon is volt EFOTT, rendszeresen mintegy 70 ezres látogatószámmal.

Bérletár: 12490 Ft Jegy és bérletvásárláshoz kattints ide!

Az EFOTT 2014-es fellépőit még nem hirdették ki!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Rockmaraton 2014 - Fellépők, jegyek és bérletek
Rockmaraton 2014-ben is! A hazai bandák közül a Depresszió, a Paddy and the Rats, a Dalriada, a Road, az Ossian, a Wisdom és Deák Bill is a biztos fellépők között szerepel már.
VOLT Fesztivál 2014 - Jegyek és bérletek!
Volt Fesztivál 2014. július 2-5., Sopron - Jegye kés bérletek kedvezményes áron kaphatóak4
Sziget Fesztivál 2014 - Jegyek és bérletek itt!
Még nem tudjuk kik lesznek a Sziget Fesztivál 2014-es fellépői de már árulják a jegyeket!
Fishing on Orfű 2014 -Jegyek, bérletek és fellépők itt!
FISHING ON ORFŰ 2014. június 18-21. Orfű, Panoráma Camping - Újra összeáll az elmúlt évtizedek egyik legfontosabb hazai formációja, a Kispál és a Borz. 2014-től évente egyszer, kizárólag a Fishing on Orfű nulladik napján ad majd összesen 3 ...

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x