Egyfontos lakodalmat tartott egy skót pár Nagy-Britanniában

Kelt: 2013.09.04 MTI

Egyfontos lakodalmat tartott egy skót pár Nagy-Britanniában Mindössze egyetlen fontot - 350 forintot - költött lakodalmára egy skót pár. A szűkös költségvetés ellenére 70 vendéggel rendezték meg az esküvőt egy romantikus helyszínen, volt étel, ital, esküvői torta, virág és élőzene is.

A vőlegény, a 39 éves Sid Innes dalszerző-énekes és a 36 esztendős menyasszony, Georgina Porteous is művész. Egyikük sem akart rongyrázós esküvőt és lakodalmat, feleslegesnek tartották a nagy felhajtást. Azt ugyan nem úszták meg, hogy befizessék a 70 fontos adminisztrációs költséget, de a szertartás és a vigasság valóban csak egyetlen fontjukba került, nem úgy mint a brit átlagpároknak, akik 20 ezret - 7 millió forintot - költenek a "nagy napra".
   
Az 1 font a menyasszonyi ruha ára volt, ennyiért vették használtan. A lakodalmat a pár háza mögötti pajtában tartották, amelyet maguk díszítettek fel, megkérték a vendégeket, hogy vigyenek ételt és italt, a lelkipásztor ingyen vállalta a szertartást, a menyasszony apja szaxofonozott, a háromemeletes esküvői tortát pedig a menyasszony nagynénje sütötte. A jegygyűrűre sem adtak ki egy pennyt sem: a menyasszony faragta őket a házuk körül talált agancsból.
   
"Nagyszerűen telt a nap. Sokan azt mondták, ez volt életük legjobb menyegzője" - idézte szerdán a The Daily Mail című lap az újdonsült feleséget.
   
A pár a lánykérés helyszínére, Berlinbe megy nászútra, melyre terveik szerint többet költenek.
Forrás:MTI

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

A gördülő talpú cipő nem segít a hátfájáson egy kutatás szerint
A tartás javítását és a hátfájás enyhítését ígérő gördülő talpú cipők egy összehasonlító vizsgálatban nem bizonyultak hatékonyabbnak a közönséges edzőcipőknél.
Nem engedtek be házába részeg szarvasok egy férfit
Nem engedtek be a házába részeg szarvasok egy férfit Svédországban, de nem egy kietlen tanyán, hanem Stockholmban, annak egy peremkerületében - adta hírül hétfőn a Daily Mirror című brit lap.
Huszonöt évet bírt ki egy minden héten használt zokni
Huszonöt évet bírt ki lyukadás nélkül egy pár brit zokni, pedig több száz kilométer "van benne", mert minden héten használta gazdája.
Ezek a jól élők legnagyobb bajai!
Túl sok pénz van a tárcámban, emiatt nem záródik - egyebek közt ezt tartja jó néhány brit élete legnagyobb, vagy legalábbis legbosszantóbb problémájának egy felmérés szerint, amelynek eredményeit a The Daily Telegraph című brit lap ismertette.
Horror labirintus Budapesten! Jegyfoglalás itt!
Underground Fear, interaktív horror labirintus, ahol a horrorfilmek rettegéseddel együtt kelnek életre.
Van Gogh Alive kiállítás - Lépj be a képbe! Jegyek és videó itt!
Budapesten a Vörösmarty téren található Váci1 Palota falai közt lesz látható a gigantikus kiállítás, ahol óriási méretben láthatjuk a képeket, amik között járkálhatunk is.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x