Foci Kiállítás 2016 - Budapest - Millenáris - Jegyek itt!

Kelt: 2016.05.21 kovacsad

Foci Kiállítás 2016 - Budapest - Millenáris - Jegyek itt! Gooól! címmel nyílik Nemzetközi Focikiállítás Budapesten 2016. június 22-én. Mez gyűjtemény, kupák, néhány Aranycsapat relikvia és még számtalan érdekesség. Belépőjegy, jegyárak és minden amit tudni lehet a Football kiállításról.

Goal the Football experience a nemzetközi futball kiállítás 2016. június 20-tól augusztus 31-ig Budapesten látható a Millenárison. A Gooól kiállítás a legnagyobb foci kiállítás, ami Moszkva és Isztambul közönségét már meghódította.
A football relikviák, mezek és a foci történetetét feldolgozó és bemutató kellékek, eredeti kupák, labdák 1500 négyzetméteren várják a közönséget.

A legismertebb focisták életéről is többet tudhatnak meg a rajongók, hiszen minden idők 90 legjobb játékosát is bemutatja a kiálltás. Az Aranycsapat elérhető relikviáival is bővül a magyar kiállítás, amiben a Puskás Intézet segíti a szervezőket.


Jegyárak és online jegyvásárlás a kiállításra ide kattintva!

Páratlan ereklyék testközelből
Tekintsd meg testközelből azokat az egyedülálló futballereklyéket, amik nosztalgikus hangulatban kalauzolnak végig a futballtörténelmen. 50 darabos, egyedülálló mezgyűjtemény, eredeti nemzetközi kupák és a legnagyobb sztárok személyes tárgyai várnak rád.

Minden idők legnagyobb játékosai
Ismerd meg személyes történeteken keresztül a múlt és a jelen legnagyobb futballsztárjait - Pelétől kezdve, Maradonán át, egészen Cristiano Ronaldoig. Kiállításunkon minden idők legjobb 90 játékosának pályafutását ismerheted meg, akik között természetesen helyet kapnak az Aranycsapat tagjai is.

Kell egy csapat
Szívesen kipróbálnád az edzősködést? A kiállításon egy tabletet kapsz, amivel kielemezheted a különböző futballtaktikák mögötti stratégiákat és összeállíthatod azt a sztárcsapatot, amivel elindulhatsz "A világ legjobb edzője" címért folyó versenyben. Ráadásul a legújabb számítógépes focis játékokkal is letesztelheted futballtudásodat, ha a tárlat során kedvet kapnál egy jó kis focimeccshez.

Jegyárak és online jegyvásárlás a kiállításra ide kattintva!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Grúz Táncegyüttes 2016 turné - Jegyek és helyszínek itt!
A Grúz Táncegyüttes 2016-ban újra Magyarországon. A Sukhishvili Grúz Állami Népi Együttes 2016-os turnéja keretein belül Pécs, Eger, Szombathely, Nagykanizsa, Zalaegerszeg, Hódmezővásárhely, Dunaújváros, Sopron,Szekszárd, Budapest, Szeged, ...
Neoton arénakoncert 2016-ban - Jegyek itt!
A Neoton Família sztárjai koncert 2016. október 22-én a Papp László Sportarénában garantált szórakozás az egész családnak.
Új bemutatóra készül az Operettszínház
Federico Fellini Oscar-díjas 8 és ½ című remekműve a filmtörténet első rendezői önvallomása, egy zseniális és újító alkotás, ami nagy hatást gyakorolt más művészekre is.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x