Habana Social Club koncert Gödöllőn - Jegyek itt!

Kelt: 2015.09.23 kovacsad

Habana Social Club koncert Gödöllőn - Jegyek itt! 2015. december 3-án Gödöllőn a Művészetek Házában lépnek fel. A Habana Social Club koncertekre már árulják a jegyeket!

 2015-ben egy amerikai turnét megelőzően érkezik Magyarországra a Buena Vista Social Club utódjaként is emlegetett kubai csapat a Habana Social Club. A 11 fős csapat már 50 éve zenél.

A magyar koncertturné alatt számos latin-amerikai világsláger akusztikus átdolgozása hallható. Felcsendülnek a legnagyobb kubai slágerek: Flor palida, Chan – Chan, Bailando, Vivir Mi Vida, Che commandante, Guantanamera, Caballo viejo, Represent Cuba, vagy a Se que te amo.

A koncert minden korosztály számára zenei csemege: az autentikus díszlet, a kubai táncosok, a színes jelmezek, a havannai hétköznapok hangulatát felidéző vetítés különlegessé varázsolják az estét.

2015. december 3-án Gödöllőn a Művészetek Házában lépnek fel. A Habana Social Club koncertekre már árulják a jegyeket! Jegyvásárláshoz kattintson ide! 

Érezze Ön is a kubai életérzést és tüzet egy este erejéig. Az ősz végi hideg napokon igazi vérpezsdítő nyári hangulatot varázsol a kubai zenével a sznpadra a Habana Social Club.

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Vámpírok tánca Szegeden 2016-ban - Jegyek a Drakula utolsó táncára itt!
A Magyar Nemzeti Táncegyüttes új bemutatója Drakula utolsó tánca című néptánc-produkció lesz a Szegedi Szabadtéri Játékok egyik új bemutatója lesz.
Maluma koncert Budapesten - Jegyek a 2019-es F.A.:M.E. aréna koncertre itt!
A F.A.M.E. tour keretein belül 2019-ben Budapesten ad koncertet Maluma. Jegyek a magyarországi Mauma koncertre itt!
Maluma koncert 2019-ben Budapesten! Jegyek itt!
Maluma buapesti koncertje 2019. június 23-án Budapesten a Papp László Sportarénában lesz. A F.A:M.E. turné részek a budapesti állomás.
A Mézga család színpadon - Országos turné - Jegyek és helyszínek itt!
A Mézga Géza zenés vígjáték Győr, Budapest, Debrecen, Keszthely, Veszprém, Győr, Szekszárd, Eger, Szombathely, Szekszárd, Békéscsaba, Dunaújváros, Gödöllő, Miskolc színpadain Magyar Attila, Bodrogi Attila, Balázs Andrea, Kokas Piroska, Andrádi ...

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x