Halott Pénz 15 éves jubileumi koncert 2019-ben Budapesten a Sportarénában - Jegyek itt!

Kelt: 2019.08.06 kovacsad

Halott Pénz 15 éves jubileumi koncert 2019-ben Budapesten a Sportarénában - Jegyek itt! A Halott Pénz 15 éves születésnappját a Halott Pénz 15 koncerttel 2019.december 29-én a Papp László Budapest Sportarénában ünnepli a csapat. Jegyek a Halott pénz aréna koncertre már kaphatóak!

A Halott Pénz 15 évvel ezelőtt Marsalkó Dávid szólóprojektjeként indult, majd egy hétfős zenekarral folytatta, amely az elmúlt években folyamatos listás helyezésekkel, díjakkal és többszáz koncerttel bizonyítja, hogy az ország egyik legnépszerűbb zenekara.

A zenekar frontembere, Marsalkó Dávid így fogalmazott: „2004-ben indult el a Halott Pénz története, amiből végül egy olyan sztori lett, amiről álmodni sem mertünk volna. A sok-sok buktatón, nehézségen és mélyponton át vezető úton a legfontosabb mindig a közönség szeretete és ereje volt, nélkülük nem tudtuk volna végigcsinálni és nélkülük nem tartanánk itt. Ezért is gondoljuk úgy, hogy ez a jubileumi koncert nem csupán nekik, de róluk is szól majd.”

„Szóljatok anyunak és szóljatok az országnak!” A fesztiválszezon után a legnagyobb durranást az év végére tartogatja a zenekar.

A Halott Pénz 15 éves születésnappját  a Halott Pénz 15 koncerttel 2019.december 29-én a Papp László Budapest Sportarénában ünnepli a csapat.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A két ünnep között ezzel a kiemelkedően különleges show-val ünnepel rajongóival a Halott Pénz.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Republic koncert az Arénában - Jegyek a 2020-as budapesti koncertre itt!
Három évtizede tartó pályafutását ünnepli a REPUBLIC zenekar 2020. március 14-én a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyek itt!
Jazz+Az koncert 2020-ban Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Jazz + Az koncert 2020. január 17-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán! Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x