Hetedhét Játékfesztivál 2014-ben!

Kelt: 2014.05.07 Kovács Gergely

Hetedhét Játékfesztivál 2014-ben! Csodamasina, hétpróba, és koncertek is várják a gyerekeket és a gyermek lelkűeket egyaránt a Hetedhét Játékmúzeum Gyermeknapi rendezvényén Székesfehérvár központjában.

Hetedhét próbatétel után minden gyermek király lehet Székesfehérváron a májusi Hetedhét Játékfesztivál hétvégéjén.

2014. május 24-25-én óriás játszótérré változik Székesfehérvár belvárosa, ahol a gyerekek kedvükre választhatnak az elmélyülős, alkotós, lazítós, vagy a pörgős, nyüzsgős és zenés-hangos játékok közül. Két éve májusban nyitotta meg kapuit látogatói előtt a Hetedhét Játékmúzeum, így városunkban a gyereknap és a múzeum születésnapja immár hagyományosan egy nagy játékünnepben olvad eggyé. A Hetedhét Játékfesztivál programkínálata a legkisebbektől kezdve az örök gyerekekig mindenkinek számtalan élményt tartogat.

A Hetedhét próba, egy igazi mesefolyamon kalauzolja végig a gyerekeket, akik a mesék szokásos próbatételei által bizonyíthatják, hogy érdemesek a királyi/királynői címre.

Vendégünk lesz többek között Szalóki Ági és Gryllus Vilmos, a Kabóca Bábszínház és a MárkusZínház, a BábAkalács Bábszínház és egy óriási interaktív játéktér. Látható lesz a csodamasina Circus Mechanicus a Tintaló Cirkusztól, várjáték, közös képfestés, kézműves foglalkozások, hangszerbemutató, tálcás játékok és verklis karaoke. Aki pedig a végeláthatatlan játékáradatban elfáradt, a mesevonaton pihenheti ki magát, hogy aztán folytatódjon a móka. A jókdevről a színpadon a Zabszalma és az Iszkiri együttes gondoskodik. A legkisebbek birodalmát a a Városháza udvarán alakítjkák ki a szervezők, ahol bele lehet kóstolni babazenés és mozgásművészeti foglalkozásokba is.

Mindeközben a Hetedhét Játékmúzeum további játékra hívja látogatóit. A fesztivál két napja alatt egyetlen karszalaggal korlátlanul látogatható a múzeum, ahol a rendkívül értékes gyűjtemény vitrinjei, fiókjai feladatokat, játékokat, plusz információt is rejtenek. Ezért a karszalagért cserébe csak annyit kérnek a múzeumban, hogy a gyerekek vigyék magukkal kedvenc játékukat egy fotózásra, és meséljenek róla.

Érdemes elolvasni a kapcsolódó cikkeinket is!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Top Gear Live Show Budapesten! Jegyek itt!
A jegyvásárlás már elindult a Top Gear Live Show 2 előadására. A budapesti előadások a Papp László Budapest Sportarénában lesznek. Az Aréna ad otthont a látványos autós shownak.
Flippermúzeum Budapesten! Jegyek itt!
Magyarország első és Európa legnagyobb, folyamatosan működő interaktív flipper kiállítása. 130 gépet próbálhat ki a látogató a kiállításon. A kiállítás egész évben nyitva tart.
Maluma koncert Budapesten - Jegyek a 2019-es F.A.:M.E. aréna koncertre itt!
A F.A.M.E. tour keretein belül 2019-ben Budapesten ad koncertet Maluma. Jegyek a magyarországi Mauma koncertre itt!
Maluma koncert 2019-ben Budapesten! Jegyek itt!
Maluma buapesti koncertje 2019. június 23-án Budapesten a Papp László Sportarénában lesz. A F.A:M.E. turné részek a budapesti állomás.
A Mézga család színpadon - Országos turné - Jegyek és helyszínek itt!
A Mézga Géza zenés vígjáték Győr, Budapest, Debrecen, Keszthely, Veszprém, Győr, Szekszárd, Eger, Szombathely, Szekszárd, Békéscsaba, Dunaújváros, Gödöllő, Miskolc színpadain Magyar Attila, Bodrogi Attila, Balázs Andrea, Kokas Piroska, Andrádi ...

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x