IV. CINEMUSIC 2014-ben a MÜPA színpadán! Jegyek itt!

Kelt: 2014.09.13 Kovács Gergely

IV. CINEMUSIC 2014-ben a MÜPA színpadán! Jegyek itt! A Klasszik Rádió 92.1 jóvoltából immáron ez lesz a IV. CINEMUSIC koncert, amelyen idén is a filmzene-irodalom legjavából csendülnek fel dallamok. 2014. november 9-én a Művészetek Palotája ad otthont a koncertnek.

Közreműködik a Budafoki Dohnányi Zenekar  Hollerung Gábor vezényletével, az est házigazdája Réz András filmesztéta és az est sztárvendége Kállay-Saunders András lesz, valamint bemutatkozik a Nyíregyházi Cantemus gyerekkórus.
Az idei koncert különlegessége, hogy a zenékhez készült kisfilmek, klipek SPECIÁLIS TECHNIKÁBAN, 3D-BEN is  élményszerűen mutatják meg film és zene kapcsolatát.

A Cinemusicon a legismertebb filmzenék csendülnek fel. A korábbi előadásokon a Star Wars, Ausztrália, Batman, Jurassic Park, A Karib-tenger kalózai, Vangelis 1492, Shrek és a Pókember zenéje is felcsendült. A most következő koncert zenei kínálata bizonyosan ismét hasonlóan választékos zenei kínálatot ígér. 2014. november 9-én a Művészetek Palotája ad otthont a koncertnek.

Jegyárak és online jegyvásárlás ide kattintva!


Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Tap Factory a Budapest Kongresszusi Központban 2015-ben! Jegyek és videó itt!
2015-ben Budapesten lesz látható a Tap Factory. A 8 férfi tánccal, zenével, humorral fűszerezett látványos show keretein belül varázsolja el a közönséget. Kicsit olyan érzése van a nézőnek, mintha a STOMP, a Lord of the Dance és a Cirque du Soleil ...
Orosz Balett 2014-ben Budapesten - A hattyúk tava balett az Arénában - Jegyek itt!
Az Orosz Moszkvai Balett egy klasszikus orosz verzióban állítja színpadra a Hattyúk tavát. Ez az ízig vérig orosz balettet Budapesten 2014. november 23-án lesz látható az Arénában. A grandiózus és minden pontosságot megkövetelő orosz balett ...
A Játékkészítő jegyek és szereposztás itt!
Új magyar színházi szuperprodukció érkezik! A Játékkészítő - zenés akciómese főszereplői közt Vastag Tamás, Vastag Csaba, Stohl András, Oroszlán Szonja és még sokan mások. A Budapest SYMA Csarnok 2015 decemberében ad otthont az előadásoknak.
Kiderült, hogy kik lépnek fel Nicki Minaj előtt Budapesten!
2019. február 25-én Budapesten, a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet Nicki Minaj.
Leonardo da Vinci kiállítás 2019 - Jegyek itt!
Leonardo da Vinci: Művész–Feltaláló–Zseni címmel nyílik interaktív kiállítás a Király utcában. Budapesten a Mona Lisa, Az utolsó vacsora, az Angyali üdvözlet, a Madonna és még számtalan kép reprodukciója. VR szemüvegek segítségével akár ...

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x