Május 1 a Tabánban! Tabán Fesztivál 2014 - Programok itt!

Kelt: 2014.04.08 KultúraInfo

Május 1 a Tabánban! Tabán Fesztivál 2014 - Programok itt! 2014. május 1-én újra Tabán Fesztivál a Tabánban. Az ingyenes fesztiválon idén is számtalan sztár fellépő várja a nézőket.

A minden évben megtartott Május 1-i koncertek hagyománnyá  váltak, az évek folyamán fellépett itt a "nagy generáció" összes képviselője. Sajnálatos, hogy a Fesztivált a 80-as évek végén, 90-es évek elején szüneteltették.

A hagyományt 1997-ben újították fel.. A folyamatosság megőrzése mellett, azóta is minden
évben megrendezésre kerül a Május 1-i Tabán Fesztivál.

A Fesztivál mára ismét kivívta magának azt a rangot, amelyet a 70-es években jelentett a magyar könnyűzenei életben. A ”nagy öregek” mellett, mindig szerepet kapnak fiatal zenekarok is, ennek hatására a fiatalabb korosztály megismeri az előző generáció zenéjét és a helyszínre kilátogató idősebb korosztály bepillantást nyerhet a mai zenei életbe. A közönség széleskörű érdeklődését figyelembe véve a könnyűzene közkedvelt előadói léptek fel, így fiatalok és idősebbek, lágyabb dallamokat és rockosabb zenét kedvelők is láthatták, hallhatták kedvenc magyar előadóikat.

Elmondható, hogy a Fesztivál a magyar könnyűzenei élet különböző generációinak találkozó helye, ahol rangot jelent fellépni.


1997-től fellépő zenekarok, előadók: (Felsorolás a teljesség igénye nélkül) Charlie, Demjén Ferenc, Somló Tamás, Cserháti Zsuzsa, Bikini, Mini, Balázs Fecó és a Korál, Skorpió,Pa Dö Dö,Tátrai Band, EDDA, Deák Bill, HOBO, Demjén Rózsi a "nagy öregek" közül. A világsztárok közül fellépett Bobby Kimball, a TOTO énekese. Valamint az "új generáció" tagjai: Pál Utcai Fiúk, Zanzibár, Hooligans, United, Tóth Veronika, Roy és Ádám, Back II Black, Emil Rulez, Ladánybene 27, Moby Dick, Caramel, Rúzsa Magdi, Kistehén

Tánczenekar, Heaven Street Seven, Belmondo, Sub Bass Monster, Magna Cum Laude, Tankcsapda.

Az elmúlt években körülbelül negyedmillió ember jött el az ország több pontjáról a rendezvényekre. Mivel a koncertek ingyenesek, anyagilag nem terhelik meg a családok pénztárcáját, így minden érdeklődő részese lehet az igényes magyar élőzenének.

Az idei rendezvény szenzációja a Tátrai Band koncertje lesz, de fellép többek között a  Maxisun, Takáts Tamás Blues Band, Török Ádám és a Mini, Beatrice és a Skorpió zenekar.

Az eddigi tapasztalatokat úgy tudjuk összegezni, hogy a térség és a Főváros legnagyobb szezonnyitó, tavaszi eseménye, a Tabán Fesztivál, mely május 1-én 15 órakor kezdődik. Megközelítéshez nézze meg a térképet ide kattintva!

Csatlakozz a facebook eseményhez ide kattintva és hívd meg barátaidat is!

A cikk alatti kapcsolódó híreket is ajánljuk!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

R-GO és By The Way koncert Agárdon 2014-ben! Jegyek itt!
2014. augusztus 2-án Agárd újra bulitól lesz hangos. Az Agárdi Popstrand színpadán az X-faktor mentora és döntősei. Szikora Róbert és a By The Way is koncertet ad! Jegyvásárlás és további koncertek a cikkben.
Demjén Ferenc és Radics Gigi koncert Agárdon 2014-ben! Jegyek itt!
Demjén Ferenc és Radics Gigi is koncertezik 2014. július 26-án Agárd népszerű koncert és buli helyszínén az Agárdi Pop Strand színpadán.
Neoton Família koncert és Janicsák Veca Agárdon 2014-ben! Jegyek itt!
Tankcsapda, Demjén Ferenc, Janicsák Veca, Neoton Família, Edda Művek, R-Go, By The Way, Bereczki Zoltán, Vastag Csaba és még számtalan sztár lép fel az Agárdi Popstrand fellépőit. 2014-ben is Agárdon koncerteznek a sztárok. Agárd újra a hatalmas ...
Cirkuszparádé 2014 Budapesten!
Újra Cirkuszparádé Budapesten! 2014. április 19-én újra lesz Cirkuszparádé a Fővárosi Nagycirkusz szervezésében.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x