Országos turnéra indul Szabó Péter 2019-ben - Jegyek és helyszínek itt!

Kelt: 2018.09.07 kovacsad

Országos turnéra indul Szabó Péter 2019-ben - Jegyek és helyszínek itt! 2019-ben ismét nagy vállalkozásra adta a fejét és útjára indul a Szabó Péter Országjáró Roadshow 2019-ben. Debrecen, Pécs, Győr, Sopron, Szeged, Budapest és még számos állomás felkerült a turnéállomások közé. Jegyek Szabó Péter 2019-es előadásaira itt!

Szabó Péter az ország elsőszámú motivációs trénere, aki már több alkalommal megtöltötte az Arénát is tréningjével. Első országos turnéja pár éve óriási siker volt, azóta már a külföldön élő magyaroknak is tartott előadást. 2019-ben ismét nagy vállalkozásra adta a fejét és útjára indul a Szabó Péter Országjáró Roadshow 2019-ben. Debrecen, Pécs, Győr, Sopron, Szeged, Budapest és még számos állomás felkerült a turnéállomások közé.

Turnéállomások és jegyvásárlás itt!

Jöjjön el Ön is és hagyja, hogy Szabó Péter Önt is elindítsa egy úton amiben sikeresebb és boldogabb lehet. Az úton az első lépés lehet ez az előadás, de biztos ,hogy nem az utolsó lépés lesz, ha eljön!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Suttógók lovas show Monty Robertssel 2018-ban a Budapest Sportarénában - Jegyek itt!
A Suttogók lovas show 2018. december 1-2-én Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendezésre. Fellép Monty Roberts, Lorenzo és Pignon valamint a Nemzeti Lovas Díszegység.
Karácsonyi Kicsi Gesztenye klub koncert Szeged, Szekszárd, Szombathely - Jegyek itt!
A Kicsi Gesztenye Klub ünnepi mese showja karácsonyi turnéra indul a 2019-es adventi időszakban. Jegyek a szegedi, szombathelyi, szekszárdi koncertekre itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x