Pornó és Szex Múzeum nyílt Budapesten!

Kelt: 2013.09.07 MTI

Pornó és Szex Múzeum nyílt Budapesten! Erotika Múzeum nyílt Budapesten. A múzeumba Kovi is besegített. A Goldengate-Erotika Galéria és Kiállítás kortárs képzőművészek, és erotikát kedvelő lelkes civilek összefogásával valósulhatott meg.

A Galéria gyűjteménye a több mint ezer éves ásatáskori erotikus leletektől napjaink dizájn játékszereiig, vicces vagy éppen meghökkentő tárgyak segítségével igyekszik bemutatni a szex ezernyi arcát. Az erotikatörténeti részen megcsodálhatjuk többek között az ókori ásatásból származó kőfalloszokat, ükanyáink vibrátorát, bebújhatunk Cicciolina "ékességének" hatalmas szobormásolatába, sétálhatunk az amszterdami vöröslámpás negyed utcareprodukcióján, bekukkanthatunk egy peep-showba, sőt, még egy Domina titkos stúdiójában is megfordulhatunk.

Az emeleti tárlókban külön helyet kaptak Kovi és a legismertebb magyar felnőtt filmes színésznők filmes relikviái. Michelle Wilde, Maya Gold és Monique Covet mellett a Goldengate és a magyar amatőr felnőttfilmezés történelmének legemlékezetesebb momentumai is megelevenednek a kiállításon.

A látogatók néhány tárgyat meg is tapinthatnak, kipróbálhatnak. A Galériát 2012. december 5-én Cicciolina nyitotta meg.

Belépés csak 18 éven felülieknek! A kiállításon lehet fotózni is!
További információk a jegyvásárlásról és jegyárakról ide kattintva!

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x