Queen dalt énekel az Il Divo - Videó itt!

Kelt: 2020.01.07 kovacsad

Queen dalt énekel az Il Divo - Videó itt! Queen dalt énekel az Il Divo - Videó itt!

A Queen dalai még mind óriási sikert aratnak. A sikert mutatja az is, hogy a Queen dalokból még egy musical is készült, amit világszerte bemutattak, többek között Budapesten is. A We Will Rock You musical júliusban lesz látható magyar nyelven Budapesten, (Jegyek itt!azonban a nyári előadások után is lehet, hogy hallhatunk egy különleges Queen feldolgozást. 

Az Il Divo egyik legsikeresebb lemeze volt a Musical Affair, amire a legismertebb musicalek legszebb dalai kerültek fel.  A CD-n a We Will Rock You musical egyik dalát is feldogozták. Az Il Divo 2020 októberében Budapesten az Arénában koncertezik. Jegyvásárláshoz kattints ide!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Nikola Tesla musical az Experidance előadása a RAM Colosseumban - Jegyek itt!
Az Experidance tolmácsolásában kerül bemutatásra Budapesten a Nikola Tesla musical a RAM Colosseumban 2020 februárjában.
Rost Andrea és Piotr Beczala koncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Rost Andrea és Piotr Beczala gálakoncertje 2020. július 17-én a Magitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül megrendezére. Jegyek itt!
Russian Circus on Ice - Orosz Cirkusz a jégen Budapesten a BOK Csarnokban - Jegyek itt!
A Russian Circus on Ice előadásában a Hókirálynő, Cirkuszhercegnő, Alíz Csodaországban, Csipkerózsika, Hamupipőke mesék mellett természetesen a Diótörő is megjelenik majd Budapesten a BOK Csarnokban 2020 márciuában. Jegyvásárlás itt!
A világ legjobb illuzionistái - The Illusionist 2020-ban Budapesten a BOK Csarnokban - Jegyek itt!
A világ legjobb illuzionistái a The Illusionist 2020-ban Budapesten a BOK Csarnokba érkezik a legjobb illuzionista showra. Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x