Szekeres Adrien Aréna koncert 2015-ben! Jegyek itt!

Kelt: 2015.08.26 Kovács Gergely

Szekeres Adrien Aréna koncert 2015-ben! Jegyek itt! Az Örök láng nem az egyetlen meglepetés idén. 2015. december 28-án Karácsony után ugyanis a Papp László Budapest Sportaréna színpadán aréna koncert várja Szekeres Adrienn rajongóit.

Örök láng címmel készített új dalt Szekeres Adrien, aki most új meglepetésre is készül.

Egy hang, amelyet ezer közül is felismerünk. Szekeres Adrien, a magyar könnyűzene igazi állócsillaga lassan 20 éve énekel egyre magasabb színvonalon és egyre nagyobb sikerrel abban a műfajban, amelyben folyamatos az újabb és újabb sztárok felemelkedése és a régebbiek eltűnése. Hangjában egyszerre ott a tavasz, a nyár, az ősz és a tél.

Az állandóság, a nyugalom, a klasszikus kisugárzás. Harmónia, gondolatok, érzések. És a mindig megújulni tudás utánozhatatlan képessége.

Szekeres Adrien előadásmódja és személyisége képes arra, hogy megtöltse mindenki lelkét, gazdagítsa életét a benne és a körülötte megszülető zene csodálatos erejével. Ez 2015. december 28-án Karácsony után sem lesz másként.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS ÉS JEGYÁRAK IDE KATTINTVA!

Számtalan sláger kötődik nevéhez. Az Olyan, mint Te; Kikötők, Híd a folyót például mindneki számára ismert.
 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Demjén Ferenc koncert 2015 - Jegyek itt!
Demjén Ferenc Aréna koncert 2015. december 30-án is. Jegyek már kaphatók a szokásos aréna koncertre.
Bikrózó VB 2018-ban Budapesten az Arénában - Jegyvásárlás itt!
A Birkózó Világbajnokság 2018. október 20-28. között Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x