UFO Circus From Another Planet Budapesten a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!

Kelt: 2016.03.17 kovacsad

UFO Circus From Another Planet Budapesten a Papp László Sportarénában - Jegyek itt! UFO - Circus From Another Planet - Great Moscow State Circus címmel ékrezik 2016. április 29-én Budapestre a Papp László Sportarénában a Moszkvai Nagycirkusz új előadása.

UFO - Circus From Another Planet - Great Moscow State Circus címmel ékrezik 2016. április 29-én Budapestre a Papp László Sportarénában a Moszkvai Nagycirkusz új előadása.

A földöntúli világot idéző különleges előadás az eredeti zene, a modern világítás, a lézershow, a legmodernebb videó és hangzási technikával kísérve a világűrbe röpít minket, galaktikus tájak lélegzetelállítóan szép képeit varázsolja elénk.A fantasztikus előadás már a világ több pontján bizonyított, legutóbb pedig Dubai közönségét ejtette ámulatba. Az ismeretlen és az űrvilág mindenkit ámulatba ejt, s megmozgatta a koreográfusok és a jelmeztervezők fantáziáját is, hogy valami igazán földöntúli élményt varázsoljanak a cirkuszi elemekből a színpadra.  Ebben a fantaszikus cirkuszi műsorban űrgépek repülését láthatják a nézők és olyan mutatványokat, amelyekben az akrobaták, bohócok, tornászok és zsonglőrök az emberi lehetőségek határait tesztelik.

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

Lentebb további érdekes cirkuszi előadásokról olvashat!

Egy kis kedvcsináló videó itt:

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Rihanna koncert Budapesten 2016-ban - Jegyek itt!
2016. augusztus 11-én Budapesten koncertezik Rihanna a Sziget Fesztiválon - Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x