UFO Circus From Another Planet Budapesten a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!


UFO Circus From Another Planet Budapesten a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!

Kelt: 2016.03.17 kovacsad

UFO Circus From Another Planet Budapesten a Papp László Sportarénában - Jegyek itt! UFO - Circus From Another Planet - Great Moscow State Circus címmel ékrezik 2016. április 29-én Budapestre a Papp László Sportarénában a Moszkvai Nagycirkusz új előadása.

UFO - Circus From Another Planet - Great Moscow State Circus címmel ékrezik 2016. április 29-én Budapestre a Papp László Sportarénában a Moszkvai Nagycirkusz új előadása.

A földöntúli világot idéző különleges előadás az eredeti zene, a modern világítás, a lézershow, a legmodernebb videó és hangzási technikával kísérve a világűrbe röpít minket, galaktikus tájak lélegzetelállítóan szép képeit varázsolja elénk.A fantasztikus előadás már a világ több pontján bizonyított, legutóbb pedig Dubai közönségét ejtette ámulatba. Az ismeretlen és az űrvilág mindenkit ámulatba ejt, s megmozgatta a koreográfusok és a jelmeztervezők fantáziáját is, hogy valami igazán földöntúli élményt varázsoljanak a cirkuszi elemekből a színpadra.  Ebben a fantaszikus cirkuszi műsorban űrgépek repülését láthatják a nézők és olyan mutatványokat, amelyekben az akrobaták, bohócok, tornászok és zsonglőrök az emberi lehetőségek határait tesztelik.

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

Lentebb további érdekes cirkuszi előadásokról olvashat!

Egy kis kedvcsináló videó itt:

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Rihanna koncert Budapesten 2016-ban - Jegyek itt!
2016. augusztus 11-én Budapesten koncertezik Rihanna a Sziget Fesztiválon - Jegyek itt!
Suttógók lovas show Monty Robertssel 2018-ban a Budapest Sportarénában - Jegyek itt!
A Suttogók lovas show 2018. december 1-2-én Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendezésre. Fellép Monty Roberts, Lorenzo és Pignon valamint a Nemzeti Lovas Díszegység.
Il Volo Budapesten a Sportarénában - Jegyek a 2018-as koncertre itt!
Az Il Volo 2018. december 10-én a Papp László Budapest Sportarénában lesz látható és hallható! Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x