Van Gogh Alive óriás kiállítás a Vörösmarty téren! Jegyvásárlás itt!

Kelt: 2013.08.26 KultúraInfo

Van Gogh Alive óriás kiállítás a Vörösmarty téren! Jegyvásárlás itt! Gigantikus méretben láthatjuk Van Gogh képeit a Váci 1 Palota falai közt. A kiállítás 2013 őszén nyílik. Jegyek már kaphatóak! Nézze meg az ajánló videónkat is!

Van Gogh Alive - Lépj be a képbe!

Multimédiás tárlat a Váci1 Palota patinás falai között 2013. szeptember 13. és december 29. között. Az egyedülálló kiállítás, melyet eddig több mint egymillióan látták Madridtól Szingapúrig, Isztambulon át egészen Tel Aviv-ig, ötvözi a hagyományos művészetet, a multimédia technológiát és a zenére koreografált, gondosan megrendezett látványt. A hatalmas térben a képek és a zenék egymással kommunikálva válnak eggyé. A képek mozgatásával, nagyításával a festő munkáinak olyan részleteire derül fény a hatalmas vásznakon, melyek egy hagyományos kiállítás esetén nem láthatóak.

Végre egy kiállítás, ahol nem kell csendben maradni és garantáltan senki nem fog unatkozni!

A fények, színek és hangok egymásba fonódó szimfóniája hat a befogadó minden érzékére. A Van Gogh Alive a Sensory4 rendszerrel és 40 HD-minőségű projektorral hozza létre a világ egyik legizgalmasabb multiprojekciós rendszerét. A rendszer óriási méretű, kristálytiszta, tapinthatóan élethű képeket vetít ki az 1000 nm-es kiállítótérhez igazított, különleges formájú, 6 méteres vásznakra. Az élmény rendkívül dinamikus, informatív és látványos; a projektorok áradata a digitális, 5.1-es surround hangzásvilág segítségével pedig lélegzetelállító és minden érzéket megmozgató látvánnyal tölti meg a teret.

Jegyárak és online jegyvásárlás ide kattintva!

Videó:

 

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x