Visszatér a Rómeó és Júlia musical 2020-ban Szegedre!

Kelt: 2019.07.08 kovacsad

Visszatér a Rómeó és Júlia musical 2020-ban Szegedre! A 15 éves Rómeó és Júlia musical a Szegedi Szabadtéri Játékokon lesz látható 2020-ban.

A Szegedi Szabadtéri Játékok 2020-as programjáról indult szavazás. A 2020-as musical bemutatók jelöltjei között két Magyarországon még nem látott musical (a Cyrano és a Kleopátra) valamint két közönségsiker is szerepel. Az egyik Andrew Lloyd Webber Jézus Krisztus Szupersztár musicalje, a másik a 15 éves jubileumát ünneplő Rómeó és Júlia musical.

A Rómeó és Júlia szegedi bemutatójának 15 éves jubileuma 2020-ra esne, s ez az előadás Szegedhez azért is kötődik, mert a magyar előadás DVD-je Szegeden került rögzítésre. A Rómeó és Júlia musical az Arénában is látható lesz, méghozzá egy teljesen új szereposztásban. Az előadásban új szerepben debütál Mészáros Árpád Zsolt is. (Jegyek itt!)

Ha szeretnéd a Rómeó és Júlia musicalt 2020-ban a Szegedi Szabadtéri Játékokon látni, akkor ide kattintva szavazhatsz.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Republic koncert az Arénában - Jegyek a 2020-as budapesti koncertre itt!
Három évtizede tartó pályafutását ünnepli a REPUBLIC zenekar 2020. március 14-én a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyek itt!
A 15 éves Rómeó és Júlia musical 2019-ben a Papp László Budapest Sportarénában - Jegyek itt!
A Rómeó és Júlia musical Aréna verziója 2019. szeptember 14-én lesz látható a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyek itt!
Titanic musical a Szegedi Szabadtéri Játékok műsorában! Jegyek itt!
2019-ben ősbemutatóra kerül sor a Szegedi Szabadtéri Játékok színpadán. A különleges musical a Broadway közönségét már meghódította.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x