Yamato 2014-ben Budapesten - Jegyek és infók itt!

Kelt: 2014.04.12 kovacsad

Yamato 2014-ben Budapesten - Jegyek és infók itt! A japán dob mesterei 2014-ben Budapesten. A Yamato 2014-es budapesti koncertjére hamarosan már jegyek is kaphatóak!

2014-ben újra Magyarországon a Yamaton, árulták el hivatalos honlapjukon. A Yamato az új produkciójával az ukrán, orosz, cseh, horvát és a magyar közönséget fogja elkápráztatni 2014 október 19-én Budapesten az Arénában.

A Papp László Sportarénában a legújabb jubileumi shojukat a kifejezetten az ünnep alkalmából készült új japán dobshowt láthatják majd a nézők.

A Yamato Raion - Howl of Lion című előadásra már árulják a jegyeket. Jegyvásárláshoz kattintson ide!

A Yamato japán dob koncertet kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánljuk. A bámulatos pontosság és a koncentráci, valamint a szellemi és fizikai erőnlét csúcsfoka jelenik meg ebben az előadásban és magával ragadja a nézőket is.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

ABBA - THE SHOW 2014-ben Budapesten!
2014. december 27-én Budapesten a SYMA csarnokban lesz látható az ABBA SHOW. A Mamma Mia a Money, money, money, a Dancing Queen és még számtalan sláger csendül fel ezen az estén. Újra Budapesten a látványos show.
Voca People a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!
2014. november 2-án a Budapesti Kongresszusi Központban ad koncertet a Voca People két alkalpmmal. a Voca People budapesti koncertjére már árulják a jegyeket!
Ákos koncert 2014-ben is az Arénában!
Dupla CD-n és DVD-n jelentette meg Ákos tavaly őszi koncertsorozatának felvételét. A Karcolatok 20 című anyagot a december 6-7-i pécsi előadásokon rögzítették, a kiadványon számos extra található.
Kiderült, hogy kik lépnek fel Nicki Minaj előtt Budapesten!
2019. február 25-én Budapesten, a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet Nicki Minaj.
Leonardo da Vinci kiállítás 2019 - Jegyek itt!
Leonardo da Vinci: Művész–Feltaláló–Zseni címmel nyílik interaktív kiállítás a Király utcában. Budapesten a Mona Lisa, Az utolsó vacsora, az Angyali üdvözlet, a Madonna és még számtalan kép reprodukciója. VR szemüvegek segítségével akár ...

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x