ABBA dalok a Budafoki Dohnány Zenekarral az Arénában - Jegyek itt!

Kelt: 2017.05.09 kovacsad

ABBA dalok a Budafoki Dohnány Zenekarral az Arénában - Jegyek itt! Az ABBA Symphony koncerten 2017. október 8-án a Papp László Sportarénában a budapesti közönség az ABBA legnagyobb slágereit hallgathatja meg egy igazán egyedi feldolgozásban a Budafoki Dohnányi Zenekar tolmácsolásában.

Az ABBA több világslágert is magáénak tudhat, többek között olyan slágereket mint az  „S.O.S”., „Mamma Mia”, „Money, Money, Money”, „Voulez-Vous”, „The Winner Takes It All” vagy éppen a „Dancing Queen”,  amit a Youtuben is több mint 160 millióan hallgattak már meg. 

Az ABBA dalaiból készült Mamma Mia musical után egy újabb ABBA élmény várja a magyar közönséget. Az ABBA Symphony koncerten 2017. október 8-án a Papp László Sportarénában a budapesti közönség az ABBA legnagyobb slágereit hallgathatja meg egy igazán egyedi feldolgozásban a Budafoki Dohnányi Zenekar tolmácsolásában.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A látványos, egész estés show-műsorban közreműködnek a Street Singers szólistái, a Coincidance táncegyüttes, a Budapesti Akadémiai Kórustársaság 150 fős kórusa és a Budafoki Dohnányi Zenekar. Az est karmestere Hollerung Gábor.

További érdekes programok lentebb a kapcsolódó cikkekben.

  

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

We Will Rock You musical Magyarországon - Jegyek a budapesti előadásokra itt!
Magyarországon is bemutatják a Queen dalokból készült We Will Rock You musicalt a Pesti Magyar Színházban. Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x