Berobbant a TikTok-on Horgas Ádám Digital Producer oldala

Kelt: 2022.10.15 Tót Rózsa

Berobbant a TikTok-on Horgas Ádám Digital Producer oldala Az oldallal a színházi és filmes szférát is szeretné támogatni. Alig indult el, de szűk két hónap alatt máris több, mint 20.000 követőt és több, mint 150.000 kedvelést vonzott a TikTokon Horgas Ádám Digital Producer oldala.

 A számos nagysikerű színházi produkció rendezője és művészeti vezetője olyan modellt talált ki, ami a közösségi oldalakra épülő kereskedelmi stratégiával próbál támogatást szerezni mozgóképes tartalmak, elsősorban sorozatok gyártásához. A nézők a cég működését egy fikciós sorozaton keresztül ismerhetik meg. A sorozat főszereplője a Franciska nevű karakter, akinek rejtélyekkel teli életébe pillanthatunk be, sőt bele is szólhatunk az eseményekbe. 


Már nyolc rész elérhető az oldalon, valamint egy csomó izgalmas kihívás, amin nem csak részt vehetünk, de még pénzt is nyerhetünk. Ez az új ötlet elképesztő ütemben vonzza a követőket, Franciskának máris jelentős rajongói bázisa van. A titkokkal teli történet számos új szereplő érkezését ígéri, úgy tűnik, izgalmakban és humorban nem lesz hiány.

Az oldal mögött álló Horgas Ádám nem először kavarja fel az online világát. Az 1990-es években ő honosította meg a színházi trailer fogalmát, 2010-ben elkészítette az első magyar websorozatot Mab címmel, 2011-ben pedig létrehozta az első Európai Websorozat Fesztivált Andy Vajna fővédnökségével.Jelenleg pedig – a Digital Producer mellett – egy új típusú stream tévéhez vár befektetőket, amit a Telekom támogatásával fejlesztett.


Horgas Ádám: A Digital Producer TikTok oldala bármilyen kulturális eseménynek jelentős hírverést tud biztosítani

Szűk két hónap alatt több, mint 20.000 követőt és több, mint 150.000 kedvelést vonzott a TikTokon a Digital Producer oldala. A projekt mögött Horgas Ádám rendező áll, aki már nem először kavarja fel az online világát. Az 1990-es években ő honosította meg a színházi trailer fogalmát, 2010-ben elkészítette az első magyar websorozatot Mab címmel, 2011-ben pedig létrehozta az első Európai Websorozat Fesztivált Andy Vajna fővédnökségével. Őt kérdeztük a Digital Producerről.

Mi a célja a kezdeményezéssel?

Egy olyan modellt találtam ki, ami a közösségi oldalakra épülő kereskedelmi stratégiával próbál támogatást szerezni mozgóképes tartalmak, elsősorban sorozatok gyártásához. A nézők a cég működését egy fikciós sorozaton keresztül ismerik meg, aminek főszereplője a Franciska nevű karakter. Az ő életét rengeteg rejtély veszi körül, aminek kibogozásában a nézők is részt vesznek interaktív módon. Közben kihívásokat indítunk, melyeken pénzt nyerhetnek a pályázók. A kihívások mozgóképes tartalmakra, majd websorozatokra irányulnak. Az oldal növekedésével a pályázók egyre több pénzt nyerhetnek, így egyre komolyabb minőségű pályaművek érkezésére számítok.

Miből finanszírozzák a nyereményeket?

A gyorsan növekvő nézettség hirdetőket vonz. Egy hirdető cégnek nagyon erős promóciót tudunk nyújtani, hisz a kihívást az ő nevükben írjuk ki az oldalon, mely során Franciska bemutatja a céget vagy a termékét. Ezen kívül az összes beérkező pályamű elején, megjelenítjük, mint a kihívás támogatóját. Az első teszt kihívásunk több, mint 100.000-es nézettséget generált. Közben a színházi és filmes szférát szeretném oly módon támogatni, hogy az ő kampányukat nyereség nélkül vállalja a Digital Producer. Jelenleg is fut a Vidám Színpad kihívása az oldalunkon. Úgy gondolom, hogy egy színháznak, vagy filmnek, vagy bármilyen kulturális eseménynek jelentős hírverést tudunk biztosítani.

Az oldal arca Franciska, akinek már most hatalmas rajongó tábora van, és rejtélyekkel teli életébe bele is szólhatunk, de úgy tűnik több szereplő felbukkanása is várható.

Ez így van. Egy kis stábbal dolgozom, rendezővel, vágóval, zeneszerzővel és néhány színésszel, akiknek a körét folyamatosan bővíteni szeretném.

Van még valamilyen új ötlet a tarsolyában?

Igen van. De ez több, mint egy ötlet. 12 éve kezdtem dolgozni programozókkal és a Telekom támogatásával egy új típusú stream tévén. Amerikai szakemberek is véleményezték a terveket, teszteltük a béta verziót. Úgy gondolom, piacvezető stratégia alakítható ki a jelenlegi stream háborúban. Én ezt az évtizedes knowhow-t levédtem és jelenleg várom a befektetői érdeklődést. Több izgalmas tárgyaláson vagyok túl.

Sok sikert a Digital Producerhez és a jövőbeni terveihez!
 

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x