Ennio Morricone koncert Budapesten az Arénában - Jegyek a 2017-es koncertre itt!

Kelt: 2017.04.26 kovacsad

Ennio Morricone koncert Budapesten az Arénában - Jegyek a 2017-es koncertre itt! Ennio Morricone 2017. október 18-án koncertet ad a Budapest Sportarénában. A 200 énekest és zenészt felvonultató filmzenei koncerten a Cseh Nemzeti Szimfonikus Zenekar és a Kodály Kórus is közreműködik majd.

Budapesten ad koncertet a 89 éves Ennio Morricone, a világ legnagyobb hatású és legismertebb filmzeneszerzője, aki 60 éves munkája során két Oscar-díjat, két Golden Globe-díjat és egy Grammy-díjat söört be.

Nevéhez olyan jól ismert filmek zenéi kötődnek mint a Profi, Aki legyőzte Al Caponét, Volt egyszer egy Amerika és persze az Aljas nyolcas című filmek zenéi. A budapesti koncerten Ennio Morricone legjobb filmzenéit hallhatja ma jd a közönség.

Ennio Morricone 2017. október 18-án koncertet ad a Budapest Sportarénában. A 200 énekest és zenészt felvonultató filmzenei koncerten a Cseh Nemzeti Szimfonikus Zenekar és a Kodály Kórus is közreműködik majd.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Ennio Morricone több mint 80 éve komponál, a zene 60 éve a hivatása. A nevéhez fűződik majd’ 550 mozi- és filmzene megírása, emellett több mint 100 klasszikus művet jegyez. 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Prince zenekarra a Veszprém Arénában - Jegyek a The New Power Generation Celebrating koncertjére
The New Power Generation Celebrating Prince koncert Magyarországon 2017. július 15-én a Veszprém Arénában kerül megrendezésre. Jegyek Prince zenekarának koncertjére már kaphatóak!
Tom Jones Magyarországon koncertezik 2017-ben - Jegyek itt!
Tom Jones Magyarországon koncertezik a Veszprém Feszt sztárvendégeként. Tom Jones koncertje 2017. július 14-én kerül megrendezésre Veszprémben - Jegyek itt!
Whitney Houston emlékkoncert tribute show Budapesten a MOM-ban - Jegyek itt!
A Rebecca Freckleton sztárszereplésével Budapestre látogató Whitney Houston show a Whitney: Queen of the Night tribute show 2017. november 20-22- között a MOM Kulturális Központban három alkalommal lesz látható.
Andrea Bocelli 2017-ben Budapesten ad koncertet - Jegyek az arébakoncertre itt!
Andrea Bocelli Budapesten ad koncertet 2017. november 25-én. Jegyek Andrea Bocelli arénakoncertjére már kaphatóak!
James Newton Howard filmzenei koncert 2017-ben a Papp László Budapest Sportarénában - Jegyek itt!
2017. november 5-én James Newton Howard filmzenei koncertje érkezik a Papp László Sportarénába.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x