Flippermúzeum Budapesten! Jegyek itt!

Kelt: 2014.04.13 KultúraInfo

Flippermúzeum Budapesten! Jegyek itt! Magyarország első és Európa legnagyobb, folyamatosan működő interaktív flipper kiállítása. 130 gépet próbálhat ki a látogató a kiállításon. A kiállítás egész évben nyitva tart.

19. sz. flipperelődeitől a legmodernebb flipperekig minden időszak játékgépeit felvonultató, interaktív állandó kiállítás (130+ gép).

Akár egy kerek évforduló is lehetne az apropó. Pontosan negyed évszázada annak, hogy a legendás Data East vállalat piacra dobta Time Machine (Időgép) elnevezésű flippergépét. A megnevezés azóta új, szimbolikusabb értelmet is kapott. Mára a flipperek mind időgépekké váltak, egy régi kor relikviáivá - azonban még ha eredeti közegüket, a játéktermeket meg is haladta az idő, ma már egyre nagyobb számban találkozhatunk velük gyűjtőknél.

Az emlékeinkben élő pillanat, ahogy gyerekként a fémesen csillogó masinák előtt állunk, vagy izgatottan a sorunkra várunk a játékteremben, nem múlik el soha: a flippergépek és videojátékok fényei, hangjai és színei mögött egy misztikus gyermeki álomvilág sejlik fel, mely a mai napig, már felnőttként is mégoly elevenen él bennünk.

Ezt az álomvilágot: ezeket a fényeket, ezeket a színeket és hangokat keltjük életre "időgépeinkkel" ebben a gondosan válogatott gyűjteményben, mely a bennünk élő Gyermekkel hív mindünket egy felejthetetlen találkozásra.

A kiállítás a XIII. kerületben a Radnóti Miklós utcában látható. Jegyárak, nyitva tartás és minden egyéb információ ide kattintva!

Ha tetszett a cikk oszd  meg a barátaiddal is! A cikk alatti kapcsolódó híreket is ajánljuk

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Agárdi Pop Strand 2014 - Műsor, koncertek jegyvásárlás!
Tankcsapda, Demjén Ferenc, Janicsák Veca, Neoton Família, Edda Művek, R-Go, By The Way, Bereczki Zoltán, Vastag Csaba és még számtalan sztár lép fel az Agárdi Popstrand fellépőit. 2014-ben is Agárdon koncerteznek a sztárok. Agárd újra a hatalmas ...
Beatünnep koncert az Arénában! Jegyek itt!
Az Illés Zenekar 50. évfordulója kapcsán ad koncertet a Papp László Budapest Sportaréna színpadán Szörényi Levente, Bródy János és Szörényi Szabolcs. Jegyvásárlás és előfoglalási kedvezmény információk!
Segíts a régi használt mobiloddal
Egy statisztika szerint a magyar háztartásokban átlagosan 2,4 db/fő használható mobiltelefont találhatunk, mivel a legtöbben régi mobiljainkat megtartjuk. Most az otthon elfekvő mobilodat akár felajánlhatod jó célra is.
FTC Múzeum nyílt az új épülő stadionnál! Videó itt!
Csütörtök délelőtt megnyílt az új FTC Stadion építkezésénél kialakított interaktív Látogató Központ, amelyben a Fradi Shop és az FTC Múzeum is helyet kapott.
Kutatás készült a magyarok hűtlenkedéseiről!
A magyarok többsége életében legalább egyszer már félrelépett, a hűtlenek többsége "visszaeső", és a budapestiek kezelik a leglazábban a párkapcsolataikat - többek között ezek derültek ki abból a kérdőíves felmérésből, amelyben több mint ...
Fővárosi Nagycirkusz jegyek!
A budapesti nagycirkusz egész évben várja a látogatókat. Bohócok, artisták, elefánt, oroszlán és minden ami a cirkusz része. Folyamatosan változó műsor várja a nézőket.
Bűvész Színház Budapesten! Jegyek itt!
Megnyílt Magyarország első Bűvész Színháza! Bűvész Iskola, Varázsló képzés is zajlik a színházban-
A HÉT KIS VÉLETLEN MÁJUS 20-ÁTÓL A MOZIKBAN
Gothár Péter legújabb filmjét május 13-ától már előjátsszák a filmszínházak

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x