Kijevi Balett Rómeó és Júlia balett 2019-es turné Magyarországon - Jegyek itt!

Kelt: 2019.01.03 kovacsad

Kijevi Balett Rómeó és Júlia balett 2019-es turné Magyarországon - Jegyek itt! Budapest, Keszthely, Zalaegerszeg, Szekszárd, Hódmezővásárhely, Győr, Miskolc, Veszprém, Békéscsaba, Eger, Gödöllő, Debrecen és Tatabánya is az országos turné része lesz 2019 tavaszán. A Kijevi Állami Színház kiváló táncművészei orosz és ukrán mesterektől tanultak. A legjobb táncosok Magyarországon.

A Kiev City Balett számos elismerést tudhat magáénak. A közel kétszáz évvel ezelőtt megalakult киевськй муниципапьний театр / Kijevi Állami Színház kiváló táncművészei évről évre kiemelkedő és profi produkciókkal örvendeztetik meg a közönséget. A méltán híres társulat Magyarországra látogat és a Balett történelem egyik legnagyobb klasszikusában a Rómeó és Júliában láthatjuk kiteljesedni a felülmúlhatatlan táncművészek tánctudását. A több mint 40 főből álló csapat ebben az évben közel 50 alkalommal lép fel Közép Európában. Az együttes egy rövid bemutatkozás erejéig már 2012-ben látható volt Magyarország 5 nagyvárosában, de a hatalmas sikernek köszönhetően most újra megtisztelnek minket jelenlétükkel. A táncművészek szakmai tudását mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy Oroszország és Ukrajna legjobb mestereinek tanítványai alkotják a csapatot, akik csak egy hosszas előválogatás után lehettek tagjai ennek a neves együttesnek.

A tánctársulat hazai szereplői mellett a külföldről (Japán, USA, Grúzia,) érkezett legkiválóbb táncos szólisták közreműködnek az együttesben, akik nívós nemzetközi balett versenyeken is bizonyították rátermettségüket. A balett együttes élén 1998-tól – 2005-ig Valery Kovtun majd a későbbiekben Victor Litvinov állt. Jelenleg a híres, kitüntetett ukrán táncművész Ivan Kozlov igazgatja a világhírű társulatot. A nemzetközi palettán is óriási sikert aratott együttes fesztiválokon, és Németország, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Portugália, Svájc, az Egyesült Királyság, Szlovénia, Románia, Japán, Kanada legnagyobb színpadai után most Magyarországon teszi tiszteletét. Biztosak lehetünk abban, hogy nem mindennapi, hagyományőrző, eredeti klasszikus balettelőadás részesei lehetünk, ahol a legjobban képzett táncművészek kalauzolnak el minket a Rómeó és Júlia varázslatos történetébe.

A Kijevi Balett turnéjára jegyek már kaphatóak! ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!
A Rómeó és Júlia balett turné állomásai:
2019. március 21. - Keszthely - Balaton Színház (
Jegyvásárlás ide kattintva!)
2019. március 24. - Zalaegerszeg - Hevesi Sándor Színház (
Jegyvásárlás ide kattintva!)
2019. március 25. - Szekszárd - Babits Mihály Kulturális Központ (
Jegyvásárlás ide kattintva!)
2019. március 26. - Hódmezővásárhely - Bessenyei Ferenc Művelődési Központ (
Jegyvásárlás ide kattintva!)
2019. március 28. - Győr - Vaskakas Művészeti Központ (
Jegyvásárlás ide kattintva!)
2019. március 29. - Miskolc - Művészetek Háza (
Jegyvásárlás ide kattintva!)
2019. március 30. - Veszprém - Hangvilla Közösségi Tér (
Jegyvásárlás ide kattintva!)
2019. március 31. - Békéscsaba - Csabagyöngye Kulturális Központ (
Jegyvásárlás ide kattintva!)
2019. április 1. - Eger - Gárdonyi Géza Színház (
Jegyvásárlás ide kattintva!)
2019. április 2. - Budapest - MOM Kulturális Központ (
Jegyvásárlás ide kattintva!)
2019. április 3. - Budapest - MOM Kulturális Központ (
Jegyvásárlás ide kattintva!)
2019. április 7. - Göröllő - Művészetek Háza (
Jegyvásárlás ide kattintva!)
2019. április 8. - Debrecen - Kölcsey Központ (
Jegyvásárlás ide kattintva!)
2019. április 10. - Tatabánya - A Vértes Agórája (
Jegyvásárlás ide kattintva!)

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Magna Cum Laude koncert 2019 - Aréna koncert - Jegyek itt!
2019. február 15-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán Hússzal ezelőtt érkeztem címmel ad koncertet a Magna Cum Laude. Jegyárak, jegyek és minden amit tudni lehet.
Ed Sheeran a Szigeten 2019-ben - Jegyek a budapesti koncertre itt!
Ed Sheeran 2019-ben végre Magyarországon is koncertet ad, s várhatóan a jegyek is gyorsan elfogynak majd. Ed Sheeran koncertje 2019. augusztus 7-én Budapesten a Sziget Fesztiválon kerül megrendezésre. Jegyek itt!
Eros Ramazzotti Vita Ce N'é koncert 2019-ben a Budapest Sportarénában - Jegyek itt!
Vita Ce N’è - Eros Ramazzotti koncertje 2019. október 24-én a Papp László Budapest Sportarénában lesz látható! Jegyek itt!
Országos turnéra indul Szabó Péter 2019-ben - Jegyek és helyszínek itt!
2019-ben ismét nagy vállalkozásra adta a fejét és útjára indul a Szabó Péter Országjáró Roadshow 2019-ben. Debrecen, Pécs, Győr, Sopron, Szeged, Budapest és még számos állomás felkerült a turnéállomások közé. Jegyek Szabó Péter 2019-es előadásaira itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x