Musical koncert show a Margitszigeten 2021-ben - Jegyek és fellépők itt!

Kelt: 2021.02.11 kovacsad

Musical koncert show a Margitszigeten 2021-ben - Jegyek és fellépők itt! A musical koncertek sikerein felbuzdulva egy hangulatos Musical gála várja a közönséget 2021. május 1-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Jegyek itt!

Idén a szokottnál korábbn indul a Margitszigeten a szezon, azonban a kínálatban az Operettszínházban is nagy sikert aratott Mozart! musical új köntösben lesz látható a Veszprémi Petőfi Színház előadásában, érkezik az új musical siker Nikola Tesla életéről, jön a világsikerű Kabaré musical Seress Zoltán, Igó Éva és Kern András főszereplésével és a 2020 nyarán bemutatott Puskás musical is, ami a magyar foci legenda életét dolgozza fel főszerepben olyan sztárokkal mint Veréb Tamás, Gubik Petra, Kocsis Dénes, Fehér Tibor, Nemcsák Károly, Szabó P. Szilveszter, Gundel Takács Gábor, Pesák Ádám, Peller Károly, Szerednyey Béla és még sokan mások.

Erre a csodálatos repertoárra való hangolódásként kerül megrendezésre egy Musical gála 2021. május 1-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Jegyvásárláshoz kattints ide! 

A fellépők névsorát később hozzák nyilvánosságra. 

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x