Nyit a Madách Színház!

Kelt: 2021.04.25 Tót Rózsa

Nyit a Madách Színház! A Madách Színház Tetőteraszán a legnagyobb biztonságban várjuk a nézőinket május végétől. Online Színházunkban Webber-művet mutatunk be magyarországi ősbemutatóként júniusban.

 Nagyon örülünk, hogy hamarosan újra személyesen fogadhatjuk közönségünket. A korlátozások fokozatos feloldása rövidesen lehetővé teszi, hogy megnyithassuk a Madách Színházat a nézők előtt, a legteljesebb biztonságban, a Tetőteraszunkon.

 
A Madách Színház az újranyitás mellett továbbra is várja nézőit Online Színházában. Júniusban újabb bemutatóra készülünk a Madách SzínpadON.
 
A Madách Színház magyarországi ősbemutatóként viheti színre online ANDREW LLOYD WEBBER egyik művét: júniusban SZIRTES TAMÁS rendezésében mutatjuk be a VASÁRNAP MONDD EL című produkciót a Madách Színház Online Színházában.
 
Terveink szerint május végén indul koncertsorozatunk a Színház Tetőteraszán, ahol legnépszerűbb művészeink musical-koncertekkel várják a nézőket. Az előadásokon a Madách Színház legsikeresebb előadásait és a zeneirodalom leghíresebb dallamait idézzük majd fel.
 
Továbbra is nagyon fontos számunkra nézőink és munkatársaink egészsége. Mindent megteszünk azért, hogy munkatársaink teljeskörűen rendelkezzenek védettségi igazolvánnyal, és a fokozott biztonsági intézkedések betartásával közönségünk felhőtlenül élvezhesse újra az Élő Színház varázsát.
 
Műsorunkat hamarosan meghirdetjük, és nagy szeretettel látjuk minden kedves nézőnket személyesen és a virtuális térben is!

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x