Raszputyin - Szergej Polunyin előadása a Margitszigeti Szabadtérin - Jegyek itt!

Kelt: 2021.02.12 kovacsad

Raszputyin - Szergej Polunyin előadása a Margitszigeti Szabadtérin - Jegyek itt! Raszputyin - Szergej Polunyin előadása a Margitszigeti Szabadtérin - Jegyek itt!

Szergej az egyik legjobb balett-táncos a világon, aki akkor tett szert világhírnévre, amikor 2012-ben hirtelen otthagyta a Royal Balett szólótáncosi pozícióját. Akkor, huszonegy évesen olyan karriert tudhatott magáénak, amiről minden balett-táncos csak álmodik.

Polunyin nem volt képes sokáig összeegyeztetni zabolátlan természetét a Royal Balett szigorú munkarendjével. Távozása után azzal sokkolta a balettvilágot, hogy tetoválószalont nyitott egy barátjával, tánc nélkül azonban nem sokáig bírta. Néha törli és újraindítja a pályafutását.

Nurejevhez, de páratlan tehetsége miatt hasonlítják Barisnyikovhoz is. De a saját neve is védjeggyé vált mára. Táncolt a Mihajlovszkij Színház, a Bolsoj, a Párizsi Opera, a Sadler's Wells és a Veronai Aréna színpadán is. Pályafutásának legfontosabb előadásai: Dances at a Gathering, A bajadér, Manon, Diótörő, Hamupipőke, Giselle, Coppélia, Don Quijote, Mayerling, Anyegin, Rómeó és Júlia.

Sergei Polunin egy igazán izgalmas előadással, a Raszputyinnal érkezik Magyarországra Yuka Oishi koreográfiájában.

A Raszputyin táncdráma Szergej Polunyin főszereplésével 2021. augusztus 13-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható! Jegyárak és jegyvásárlás itt! 

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x